Bol şansVirusbette crypto yatırıma ertesi gün freespin ekleniyor oradan çıkan tutarı üfledik. Gollü bir akşam olur belki diyerekten hayırlısı
Ekli dosyayı görüntüle 915898
Kaza bela gelirse 2 kişiye 6k+6k
Bol şanslarVirusbette crypto yatırıma ertesi gün freespin ekleniyor oradan çıkan tutarı üfledik. Gollü bir akşam olur belki diyerekten hayırlısı
şanstan fazlasına ihtiyaç var bu maçlarda ama imkansız da değil haBol şanslar
Zabaha gadar burdayig boonşanstan fazlasına ihtiyaç var bu maçlarda ama imkansız da değil ha
Yorulmadın mı işte ben bile akşam 3 saat uyuyup kaldımZabaha gadar burdayig boon
Sadede gel bugün ödül ne fındık mi kıyma mı🤣Beşiktaş ve Barcelona show yaparak kazanma ihtimalleri var. Beşiktaş kötü gidişata karşı zayıf rakiplerde moral bulur ; barca da dün real kaybettikten sonra ekstra show yapar diye düşündüm. Como - Milan karşılıklı gol olur umarım 3. gol çıkar. Verona gol atar bologna kazanır diye düşünüyorum öyle de başladı hayırlısı. Anderlet ve hollandadan goller
Valla yoruldum ama yarın tatil😀Yorulmadın mı işte ben bile akşam 3 saat uyuyup kaldım
Ödül orada yazıyor ya 6k - 6k. Kaza bela iyi giderse bozdururum bile orada ödül düşer ama imkansızımsıSadede gel bugün ödül ne fındık mi kıyma mı🤣
Valla gormedim ama biri benim diye umut ediyorum🤣Ödül orada yazıyor ya 6k - 6k. Kaza bela iyi giderse bozdururum bile orada ödül düşer ama imkansızımsı
Bol şanslarVirusbette crypto yatırıma ertesi gün freespin ekleniyor oradan çıkan tutarı üfledik. Gollü bir akşam olur belki diyerekten hayırlısı
Bol şansVirusbette crypto yatırıma ertesi gün freespin ekleniyor oradan çıkan tutarı üfledik. Gollü bir akşam olur belki diyerekten hayırlısı
Bol şanslar reis umarım gelir kazancın bana 6.k 4de birini versen yine razıyım HERKESİN kandili mübarek olsun bu arada 👍Virusbette crypto yatırıma ertesi gün freespin ekleniyor oradan çıkan tutarı üfledik. Gollü bir akşam olur belki diyerekten hayırlısı
Sen az önce konuda mesajima neye güldün komik birsey mi vardi?Bol şans
Sağ ol dost senin ve ailenin de tüm islam aleminin de kandili mübarek olsun. Kupon gelsin de 4 kişiye 5k bile yaparız. Üflemece kupon bu işteBol şanslar reis umarım gelir kazancın bana 6.k 4de birini versen yine razıyım HERKESİN kandili mübarek olsun bu arada 👍
yanlış yere gülmüşüz hahaSen az önce konuda mesajima neye güldün komik birsey mi vardi?