Biliyorum çok şükür sabrımızı korusun sabır herşeyOnu bil yeter. İnan en çaresiz anında inancın varsa Allah hep yanında bunu unutma
Biliyorum çok şükür sabrımızı korusun sabır herşeyOnu bil yeter. İnan en çaresiz anında inancın varsa Allah hep yanında bunu unutma
Hadi ne ilk kez çekiliş kazandım
Bana atarsan ben dağıtırım reisEkli dosyayı görüntüle 916133
kendimi çıkarttım çektim ahmetdeveci çıktı bi de buraya da 500 atcam ama yarın sabah atarım jojodan aynı ipden arka arkaya çekimlere abanmıyomdiğer hesaptan arkadaşa yolla dicem
7k kazanç zaten 2k için çekiliş yaptım tek kişiye + @Kashima kaderiyle oynuyor dedi amorti çekilişi yaptım ahmetdeveciye çıktı onu da yarın döncem. @sinannn56677 jojo arkadaş id atar mısınReis bir kişimiydi çekiliş
Şaka bir yana sans isi. Etkinlik icin teşekkürler. Kazanan arkadaşlara Bol şanslar. Gözler gidiyor ben uyuyorum herkese iyi gecelerEkli dosyayı görüntüle 916133
kendimi çıkarttım çektim ahmetdeveci çıktı bi de buraya da 500 atcam ama yarın sabah atarım jojodan aynı ipden arka arkaya çekimlere abanmıyomdiğer hesaptan arkadaşa yolla dicem
Tebrikler.7k kazanç zaten 2k için çekiliş yaptım tek kişiye + @Kashima kaderiyle oynuyor dedi amorti çekilişi yaptım ahmetdeveciye çıktı onu da yarın döncem. @sinannn56677 jojo arkadaş id atar mısın
Ufak bişey banada düşünürsen kullanıcı adım buradaki ile aynı JoJonun reis kazancın bol olsun7k kazanç zaten 2k için çekiliş yaptım tek kişiye + @Kashima kaderiyle oynuyor dedi amorti çekilişi yaptım ahmetdeveciye çıktı onu da yarın döncem. @sinannn56677 jojo arkadaş id atar mısın
Elinize sağlık cümleten iyi geceler Tebrikler kazanan ve dağıtan arkadaşa 👍 daim olsun7k kazanç zaten 2k için çekiliş yaptım tek kişiye + @Kashima kaderiyle oynuyor dedi amorti çekilişi yaptım ahmetdeveciye çıktı onu da yarın döncem. @sinannn56677 jojo arkadaş id atar mısın
Ya ben şakasına dedim hak eden kim varsa kendime çıkmış kadar mutlu olurum7k kazanç zaten 2k için çekiliş yaptım tek kişiye + @Kashima kaderiyle oynuyor dedi amorti çekilişi yaptım ahmetdeveciye çıktı onu da yarın döncem. @sinannn56677 jojo arkadaş id atar mısın
sinancml7k kazanç zaten 2k için çekiliş yaptım tek kişiye + @Kashima kaderiyle oynuyor dedi amorti çekilişi yaptım ahmetdeveciye çıktı onu da yarın döncem. @sinannn56677 jojo arkadaş id atar mısın
Sağol dost bununda şükürler olsun dost bana kriptoya anlatsana onunyol parası yapacam7k kazanç zaten 2k için çekiliş yaptım tek kişiye + @Kashima kaderiyle oynuyor dedi amorti çekilişi yaptım ahmetdeveciye çıktı onu da yarın döncem. @sinannn56677 jojo arkadaş id atar mısın
sinancml@Ahmetdeveci dostum anlatabildim mi durumu? jojobet arkadaş adını yolla yarın sana 500 atcam siteden ; @sinannn56677 sana direkt şimdi 2k atacağım arkadaş adını yolla direkt atayım
Dostum yaptığım kuponların bedeli olsun 2.5k dağıtım olsun zaten 7k ediyor cidden isterim daha fazlasını ama gelecek seferlere umarımUfak bişey banada düşünürsen kullanıcı adım buradaki ile aynı JoJonun reis kazancın bol olsun![]()
Hiç sorun değil kazancın bol olsun reisDostum yaptığım kuponların bedeli olsun 2.5k dağıtım olsun zaten 7k ediyor cidden isterim daha fazlasını ama gelecek seferlere umarım