Bol şanslar reis 👍7 maç sistem 5 olaraktan mantıklı mantıklı tercihler koyduk bakalım sonumuz hayrolsun
Ekli dosyayı görüntüle 915769
Bol şanslar reis 👍7 maç sistem 5 olaraktan mantıklı mantıklı tercihler koyduk bakalım sonumuz hayrolsun
Ekli dosyayı görüntüle 915769
Muryy salarsa olurwatsooon 33333 kaldı 11
aynen 4/4de başladı. derozan geldi gibi harden gelecek gibi watson tıkanık amaDiğer maçlar geldi mi dostum bu 3 mü kaldi
Biraz zor gibi dost inşallah full oynar ama fark açıldı bence murry oynamazfark 6dan 16 oldu ama yine de daha 4 dakika oyuna sokacak koç watsonu imkansız değil hala
3. çeyrekte 1 kere top kullandı adam gibi şuan lavine ve westbrook kullanıyor toplarıDe rozen gelmiş sayılır
dallas m
Olabilir haklisin imkansız değil oyuna alsın yeter kifark 6dan 16 oldu ama yine de daha 4 dakika oyuna sokacak koç watsonu imkansız değil hala
O namussuz isterse 50 ustu yapar işine gelirseaynen 4/4de başladı. derozan geldi gibi harden gelecek gibi watson tıkanık ama
teknik faul atmış bi de kaçırdım onu daha 1 isabet daha bulur leonard yok tüm toplar ondaHarden 23 19 kalmış kardo
Normalde bu ikisi olmasına rağmen yine iyi sayı atmış3. çeyrekte 1 kere top kullandı adam gibi şuan lavine ve westbrook kullanıyor topları
Bulduteknik faul atmış bi de kaçırdım onu daha 1 isabet daha bulur leonard yok tüm toplar onda
İnşallahteknik faul atmış bi de kaçırdım onu daha 1 isabet daha bulur leonard yok tüm toplar onda
d.murray filan yok ya sorumluluk paylaşılıyor westbrook da tuğla atmayı sevince mecburen eline bakıyor takımNormalde bu ikisi olmasına rağmen yine iyi sayı atmış