- 11,698
- 6,527
- 113
Yine düştüDallas fark kapatsın diye bakınıyorum biraz önce farkı 6ya düşürdüler sonra bi anda 16 oldu
Yine düştüDallas fark kapatsın diye bakınıyorum biraz önce farkı 6ya düşürdüler sonra bi anda 16 oldu
İnşallah gelirSon 2.3 dk koyar belki mucize
ncaada o farklar zor kapanıyor dostum kenarda onu da koyayımPacifig tigres yatırdı benide dönmez artık 370 tl gelseydi verce 🙂 bir Umut olmadi
6x şükür tabi de watsona bel bagladım yine maaça dönemNeyse harden ile 12,5 içerde gibi kardo buna şükür @yagolcuk
İnşallah dost ama almaz daha oyunason 4 dakika geldi hadi kaza bela salla 3lükleri burada 3 kişi belirledik 3kişi daha 3k diyelim
Harden korkutuyor6x şükür tabi de watsona bel bagladım yine maaça dönem
Ulan bi girip 2 üç sallasa bir şeyler etse felan 8 çıkarsa6x şükür tabi de watsona bel bagladım yine maaça dönem
12.5 k içerde dostum bunada şükürson 4 dakika geldi hadi kaza bela salla 3lükleri burada 3 kişi belirledik 3kişi daha 3k diyelim
18 kalmış harden neden korkutsun Allah’ın devesi bırak eklentiyi 1 çeyrek 18 üstü attığı oluyorHarden korkutuyor
k.leonard sakatlığı var hafif onu riske etmektense harden oyunda top kullanır zubac da yok. fark çok absürt acılmazsa daha 12-14 dk oynar hardenHarden korkutuyor
Umarım olur sabah sabah okdr emeğine buradaki takip edenn insanların da emeğine değer hepsi gelir güzel bir sabah olur reis ne diyeyim6x şükür tabi de watsona bel bagladım yine maaça dönem
Ula o girseydi bir ümit derdik hewatson 3lük denedi kaçtı patson seni
top kaptırdı bi de danawatson 3lük denedi kaçtı patson seni