- 41,273
- 32,040
- 113
Bir kilo da ben alırım kardo @yagolcuk dostumdan eskilerdendir hahajksldkr 😂😂Ben bilmem 3 kilo fındık alacagim var😀
Bir kilo da ben alırım kardo @yagolcuk dostumdan eskilerdendir hahajksldkr 😂😂Ben bilmem 3 kilo fındık alacagim var😀
Yağsız kıyma yazacaktım da uykulu uykulu unutmuşum onu haha gelirse kafada başka bişi var dur karıştırma oralarıBen bilmem 3 kilo fındık alacagim var😀
Yağsız pek iyiYağsız kıyma yazacaktım da uykulu uykulu unutmuşum onu haha gelirse kafada başka bişi var dur karıştırma oraları
2025 alacaktık 2026 oldu enflasyon falan filan iyi fiyatı var. Hele kavrulmuş olursa tadından yenmez🤣Bir kilo da ben alırım kardo @yagolcuk dostumdan eskilerdendir hahajksldkr 😂😂
Neeee diyo oglum. Get oglum ben yağsız kiyma neyim yemem🤣Yağsız kıyma yazacaktım da uykulu uykulu unutmuşum onu haha gelirse kafada başka bişi var dur karıştırma oraları
6 olur büyük ihtimalle o zaman sana yanında olsun dostumUmarım dostum derozan 27.5 ve 20de daha 2 çeyrek var
Harden 41.5 ve 20de daha 3 çeyrek var.
Patson patlasın gibi bişi oldu sürprize bakıyor
arkadaş kovalıyordu orası bazen çok indirim yapıyordu hala devam mı ? 300e filan kilo kıyma veriyorduYağsız pek iyi
Olmuyor be kanki Migros’ta indirim var @Kashima dostumla ordan alırız gidip ekmüüüklü köfte yaparız ahaahjajaa
Bol şanslarbenim bebe oyuna giricek denver macındayım az gelirim
Bende bi 15 20 dk serviste kestireyim gelirimbenim bebe oyuna giricek denver macındayım az gelirim
kaç saat sürüyor gidişBende bi 15 20 dk serviste kestireyim gelirim
Sabah sabah işteyim kardo haykırdım anasını satim ahjajajsjkdkdarkadaş kovalıyordu orası bazen çok indirim yapıyordu hala devam mı ? 300e filan kilo kıyma veriyordu
7 bilirsen Süper olur en azından 6 olsun tesellisi olsundallas uzunu sakatlandı bi de iyice patsons ova gibi takılıp sayı atacak kıvamda hadi yap sürprizni
1 saatkaç saat sürüyor gidiş
ilk çeyrek 12 dk oynadı son 4-5 dk girerHardeni neden almıyorlar lann