- 11,694
- 6,526
- 113
Ben bişi demiyorum 1 saaten beri burdayım liste belli oldu herkes kaçtı dedimSen sonradan geldin adam seviyorsun burdayiz en basindan beri
Ben bişi demiyorum 1 saaten beri burdayım liste belli oldu herkes kaçtı dedimSen sonradan geldin adam seviyorsun burdayiz en basindan beri
Bol şanslar7 maç sistem 5 olaraktan mantıklı mantıklı tercihler koyduk bakalım sonumuz hayrolsun
Ekli dosyayı görüntüle 915769
Dost oynasan aslında dallasta benim adamım var nj marjall 20 üstüalternatif olarak cooper flag vardı o da sakatlandı zaten her türlü patlıyormusum bu maçta. Murray cok oynadım jokic yokken yorulmustur diye
Dost hardn gelir umarım25le bitti dana yatan 1 artık harden izlemece 12.5k mı 2.5k mı diyerekten. eşlik eden dostlara çok teşekkürler
Ne demek dost İnan çok istedim Kazanmanı , nasip değilmiş25le bitti dana yatan 1 artık harden izlemece 12.5k mı 2.5k mı diyerekten. eşlik eden dostlara çok teşekkürler
Kolay gelsin dost@yagolcuk ise başladım sana bol şanslar knk
24 sayı atmış asist rib karıştırmadan bileDost oynasan aslında dallasta benim adamım var nj marjall 20 üstü
kolay gelsin asıl kazanan sensin şu saatte 1 saat yolla işe gidiyorsun ediyorsun. biz de cebimizdeki birikimleri verip alıyoruz boş boş@yagolcuk ise başladım sana bol şanslar knk
Genelde sadcee sayı o adam 20 üstü al keyfine bak rahat atiyor24 sayı atmış asist rib karıştırmadan bile
Valla öyle bende 1 haftadır çalışmıyorum işten çıktıkkolay gelsin asıl kazanan sensin şu saatte 1 saat yolla işe gidiyorsun ediyorsun. biz de cebimizdeki birikimleri verip alıyoruz boş boş
dostum daha harden bi sonuçlansın devamına bakarız ama NBA için toplamda 4k kupon yapıldı patson gelse direkt 6kişiye 1000er dağıtacaktım da 12.5k civarı gelirse yarı yarıyayım@yagolcuk dost bir.Kupon yapalım uygun olursan 250 den
Valla öyle bende 1 haftadır çalışmıyorum işten çıktık