- 17,414
- 17,060
- 113
115 81 bundan sonra gücüm yapmazlar
115 81 bundan sonra gücüm yapmazlar
34 sayı fark115 81 bundan sonra gücüm yapmazlar
Bitti34 sayı fark
Tebrikler Yakup dostwonner tebrikler @yakup1997 dost
Şarjım yüzde iki diyordu, kapandı sanırım telefonuTebrikler Yakup dost
10 sene önceki powerlardan buldum geldim devam ediyorum bakıyorum macŞarjım yüzde iki diyordu, kapandı sanırım telefonu
beklioz kanka10 sene önceki powerlardan buldum geldim devam ediyorum bakıyorum mac
Tamam kankam sendeyiz10 sene önceki powerlardan buldum geldim devam ediyorum bakıyorum mac
3.per iyi sayı tabilir ev 4. per salr diorm ben kanka oynayacaksan 3.pere oynaEv sahibi 97 atar kasa diyorum ama ne diyosunuz ?
İkinci yarı 43 sayı atması gerekiyor bilemedimEv sahibi 97 atar kasa diyorum ama ne diyosunuz ?
Maç sonu 30 sayı fark ev de düşünüyorum ama aslında bilemedim3.per iyi sayı tabilir ev 4. per salr diorm ben kanka oynayacaksan 3.pere oyna
Meralco bolts maçına alt oyna diyecektim ben bir dakika sayısız geçti şu anİkinci yarı 43 sayı atması gerekiyor bilemedim
30 atar oynuyorum oynamak uzereyim onay verin 🤔🤣Maç sonu 30 sayı fark ev de düşünüyorum ama aslında bilemedim
kanka bu ibneler son per salıyor hep 2 gün önce senin gibi iyi takımın üstüne girdim son per 10 bile atamadıMaç sonu 30 sayı fark ev de düşünüyorum ama aslında bilemedim
Baktım onada bi anda hizlaniyolar biseyler oluyo çekildim o macdanMeralco bolts maçına alt oyna diyecektim ben bir dakika sayısız geçti şu an
kanka maç sonu riskli bunda30 atar oynuyorum oynamak uzereyim onay verin 🤔🤣