- 17,411
- 17,059
- 113
Yapıştır gitsin korkanın çocuğu olmaz sen biliyon ama 30 daha mantıklı gibiMaç sonu 30 sayı fark ev de düşünüyorum ama aslında bilemedim
Yapıştır gitsin korkanın çocuğu olmaz sen biliyon ama 30 daha mantıklı gibiMaç sonu 30 sayı fark ev de düşünüyorum ama aslında bilemedim
Deli gibi yavaş gidiyorlar bu periyotBaktım onada bi anda hizlaniyolar biseyler oluyo çekildim o macdan
Kanka 3.çeyrek alıra gir istersen 1.55 galiba temiz oran alır devam ederizBaktım onada bi anda hizlaniyolar biseyler oluyo çekildim o macdan
29 'dan aldım ozamanYapıştır gitsin korkanın çocuğu olmaz sen biliyon ama 30 daha mantıklı gibi
Hemen kaybetmek istemiyorum yoksa yine aticam 🤣Kanka 3.çeyrek alıra gir istersen 1.55 galiba temiz oran alır devam ederiz
Hadi bol şans kardeşim bekliyoruz29 'dan aldım ozaman
bol şans aksın gelsin29 'dan aldım ozaman
bol şans kanka29 'dan aldım ozaman
Bilemeyiz ki kanka belki periyottan kazanıp maç sonucundan kaybedecektin zaten periyotu alsaydı ben maç sonuna oynama artık derdim, inşallah gelir bakalımHemen kaybetmek istemiyorum yoksa yine aticam 🤣
Bol şanslar dost29 'dan aldım ozaman
BaşladıBilemeyiz ki kanka belki periyottan kazanıp maç sonucundan kaybedecektin zaten periyotu alsaydı ben maç sonuna oynama artık derdim, inşallah gelir bakalım
09.41 süreBaşladı
Yok dostum ben rahatsızlandım takıp edemedim nasıl gidiyorBizim üçlü gene buluştu gibi
09.3209.41 süre
09.21
Bol şansların olsun dostum 🙏 🤗29 'dan aldım ozaman
Geçmiş olsun dostumYok dostum ben rahatsızlandım takıp edemedim nasıl gidiyor
kanka hala iyileşemedin miYok dostum ben rahatsızlandım takıp edemedim nasıl gidiyor