- 3,731
- 2,687
- 113
Seni ilk defa görüyorum konumda çünkü olabilirmi bu yüzden?Bana atmadın Yakup![]()
Seni ilk defa görüyorum konumda çünkü olabilirmi bu yüzden?Bana atmadın Yakup![]()
Ben hatırlamıyorum gerçektenKardeşim burdaki bi çok insana attım zaten birisi çıksın bana hiç atmadın desin eyvallah .. Ne istiyosun benden bırak beni gidicem ben 🙄🤨🤣
2-3 kişiye daha yollayacaksın yolla yollamazsan ben yollarım itibarın gider bak yakupcumKardeşim burdaki bi çok insana attım zaten birisi çıksın bana hiç atmadın desin eyvallah .. Ne istiyosun benden bırak beni gidicem ben 🙄🤨🤣
Neyi hatırlamıyorsun?Ben hatırlamıyorum gerçekten
😂😂😂 tamam kral allah rahatlik versin rolde takılırız yat uyu konu fazla uzadıKardeşim burdaki bi çok insana attım zaten birisi çıksın bana hiç atmadın desin eyvallah .. Ne istiyosun benden bırak beni gidicem ben 🙄🤨🤣
Hol1420 tl aticazda var mı %100 bonus freebet falan yer roketbet vardı alamıyoruz artık başka var mı birliğiniz oraya atalim
Çoğu kişiye attım dedin yaNeyi hatırlamıyorsun?
Son zamanlarda benim kadar yollayan olduğunu sanmıyorum ben hiç görmedim aksini inkar eden konularımda hiç gezmemistir2-3 kişiye daha yollayacaksın yolla yollamazsan ben yollarım itibarın gider bak yakupcum![]()
Hoşgeldin Merve bey
Ee sana atmadım mi yani onu mu diyosunÇoğu kişiye attım dedin ya
Tebrikler kesene bereketAttım artık ne biliyim 100 tl den se 250 2 kisi 250 ile kazanma olasılığı daha yuksek 100 tl yi hemen basicam kaybetcek gitcek
Kardeş neyı tartısıyon boşver ben roll actım yarında baskası açar bu iş boleSon zamanlarda benim kadar yollayan olduğunu sanmıyorum ben hiç görmedim aksini inkar eden konularımda hiç gezmemistir
Valla atmışsanda hatırlamıyorum ama sanki atmadınEe sana atmadım mi yani onu mu diyosun
Biraydir deli gibi hergece rol yapıyorsun gardasim..herkes öyle olsa keskeSon zamanlarda benim kadar yollayan olduğunu sanmıyorum ben hiç görmedim aksini inkar eden konularımda hiç gezmemistir
Bana atmadın konunu gördüysem bol şans yazar uzarım tek tek basket sayımını kim çıkardıysa selam olsun @Metings1905Ee sana atmadım mi yani onu mu diyosun
DmEe sana atmadım mi yani onu mu diyosun
Bey ?Hoşgeldin Merve bey
..
etiket daha çok etiket