- 3,731
- 2,687
- 113
Söz mü verdiğim sözü unutmam hatirlamamakdayim ama söz verdigimiKardo bana sözün vardı bugün
Söz mü verdiğim sözü unutmam hatirlamamakdayim ama söz verdigimiKardo bana sözün vardı bugün
@Hakan170 ifşa izle şimdi izle hemen izle
Yakup ne ile ugrasiyom sen..şimdiye bı kupin getirmiştik..mevzunla ilgilen sen yahi...gecenin 4 u olmuş...
Ya söz versen ne tutsan ne anlamadım ben 100-200 liranın ne sözü olur nede özü. İyi geceler iyi forumlar.Söz mü verdiğim sözü unutmam hatirlamamakdayim ama söz verdigimi
Söz dediğim bugün başın çok kalabalıktı rol takip edicem ilerleyen zamanda dedin dm den konuşmuştuk haniSöz mü verdiğim sözü unutmam hatirlamamakdayim ama söz verdigimi
Ben ne biliyim ya yapalım ozaman bi roll bilemedimYakup ne ile ugrasiyom sen..şimdiye bı kupin getirmiştik..mevzunla ilgilen sen yahi...gecenin 4 u olmuş...
Valla iyi olurBen ne biliyim ya yapalım ozaman bi roll bilemedim
He ilerleyen zaman da bu zaman oluyor suan verdik herkese atmak isterimde el insaf da kardesim elimizden geldigince atıyorum zatenSöz dediğim bugün başın çok kalabalıktı rol takip edicem ilerleyen zamanda dedin dm den konuşmuştuk hani
Bı kupon at,,cigarani yak keyfine bak..Ben ne biliyim ya yapalım ozaman bi roll bilemedim
Bi 10 dk ara gelicem hemenBı kupon at,,cigarani yak keyfine bak..
Kardo bana atmadın hatırlamıyorum ben rolde filan o yüzden dedim kusuruma bakmaHe ilerleyen zaman da bu zaman oluyor suan verdik herkese atmak isterimde el insaf da kardesim elimizden geldigince atıyorum zaten
Kral oyle bisey yok sen yapicani yaptim ayip ama daha nolucak allah rahatlik versin kimsenin kimseyi bu saatte tutma hakki yok uykun varsa yat uyu sen hergün yapiyosun zaten bunuBen ne biliyim ya yapalım ozaman bi roll bilemedim
BekliyoruzBi 10 dk ara gelicem hemen
Ney atmadım sana hiç para atmadım mi diyosun ? Hemen kontrol edebilirimKardo bana atmadın hatırlamıyorum ben rolde filan o yüzden dedim kusuruma bakma
Vara gidelimNey atmadım sana hiç para atmadım mi diyosun ? Hemen kontrol edebilirim
Hatırlamıyorum dedim dostNey atmadım sana hiç para atmadım mi diyosun ? Hemen kontrol edebilirim
Mesajı bulamadım ama sana attığımi hatırlıyorum benHatırlamıyorum dedim dost