- 11,170
- 4,072
- 113
Hat kapanmıştırİyide o numara kullanılmıyorsa nasıl faturası varmış da borç görünüyor
Hat kapanmıştırİyide o numara kullanılmıyorsa nasıl faturası varmış da borç görünüyor
Hiko patlat bi rolnapann
Sevaba girmiş o zaman 17500 liracık ♥Hat kapanmıştır
sponsor olacan herhaldeHiko patlat bi rol
Keşke benim borcu ödeseydi çok makbule geçerrdi ciddenSevaba girmiş o zaman 17500 liracık ♥
Olsa ben yapardım kdkslssponsor olacan herhalde
Müşteri hizmetlerini aramak yerine forumdan mı müşteri hizmetleri bekliyorsun?Hiç umudum yoktu sonuçta benim adıma değil fatura iade olmasa lazım diye düşünüyorum
Benim faturayı da ödesene knkHiç umudum yoktu sonuçta benim adıma değil fatura iade olmasa lazım diye düşünüyorum
Yalan söylüyor benceMüşteri hizmetlerini aramak yerine forumdan mı müşteri hizmetleri bekliyorsun?
Olsa ben yapardım kdksls
Kredi kartından mı ödedinmerhaba arkadaşlar mobil şubeden Turkcell telefon faturası öderken yanlış 1 rakamla yanlış kişinin faturasını ödedim ama ödediğim numara kullanılmıyor geri iade alabilir miyim daha önce yaşayan carmı böyle birşey 17500 tl az parada değil
Multisi galiba 😂😂😂Clowers senmisin
Aradım zaten başından böyle bir şey geçen var mı diye yazdım burayaMüşteri hizmetlerini aramak yerine forumdan mı müşteri hizmetleri bekliyorsun?
Var birşey de olayda çok garip.Yalan söylüyor bence