- 13,646
- 7,332
- 113
Ben yapabilirim le konustum o halletcem dedi amaKapalıyız kardeşim
Ben yapabilirim le konustum o halletcem dedi amaKapalıyız kardeşim
Sever mavi boncuk dağıtmayıBen yapabilirim le konustum o halletcem dedi ama
Ben bişey peşinde değilim dostum benim nba kuponum var vakit geçsin diye baktımGeldi 100 msj alti biri
Paylas da bzde nasiplenelim olmaz öyle bedavadan role katilmakBen bişey peşinde değilim dostum benim nba kuponum var vakit geçsin diye baktım
Kiramayacamiz bir adam daha ama bu mesaj egehandro görmesin linç yerizAbi mesaj sayimi 100 yaparsam bende listeye dahil olabilirmiyim
Yok lan kanka bisey istemiyom yeminleKiramayacamiz bir adam daha ama bu mesaj egehandro görmesin linç yeriz![]()
Yedin geldin mi paralari cipisYok lan kanka bisey istemiyom yeminle
Paylaşırım sorun degil ama bu yaklaşımlar doğru değil 300-500 peşindesiniz ama herkese laf sokuyonuzPaylas da bzde nasiplenelim olmaz öyle bedavadan role katilmak
Anlamadigim rol senin degil mi takip edeblere verirsin gerisine verip roll yaptirmak sana kalmis da bu gidisle benle egehandro para alamayacaz galiba gfgKiramayacamiz bir adam daha ama bu mesaj egehandro görmesin linç yeriz![]()
Tm kanka senin konuda para lafı donmez bekliyom konunuPaylaşırım sorun degil ama bu yaklaşımlar doğru değil 300-500 peşindesiniz ama herkese laf sokuyonuz
Yok la 300 500 kesmez boylr bi 1 2 m baslangic olarakPaylaşırım sorun degil ama bu yaklaşımlar doğru değil 300-500 peşindesiniz ama herkese laf sokuyonuz
Yok yav kafami yeni kaldirdim oyundanYedin geldin mi paralari cipis
Olm bi koyarım sana cipsAbi mesaj sayimi 100 yaparsam bende listeye dahil olabilirmiyim