- 57,077
- 19,033
- 113
22 20
Fatih sana gece cevap yazarken forum gitti yazamadım k bakma gali cevapsız kaldı yorumun uyudum bende kardeşimO bilio yav şaka yaptığımı 🤣
Oda dogruSinan'ım sana atsa da 2 dakkada kaybedecen boşver
yerim seni fıstıkMesajini 300 yap alcakmis
Helal Sinanım herkes para derdine düşmüşken sen hâlâ sayiyorsun. Beton yetmez beton
Şu kadar sadık olsa yeterdi be
Iyi sabahalarrOlmadı dostlar herkese iyi geceler
Isimizi hakkiyla yapiyoz yatsada sayariz hggHelal Sinanım herkes para derdine düşmüşken sen hâlâ sayiyorsun. Beton yetmez beton
Aynen o ara gitti forum gerçekten. Estağfurullah ne kusuru yav küfür, laf sokma ve sempatizanlığın olmadığı futbol muhabbeti valla çok sarıyorFatih sana gece cevap yazarken forum gitti yazamadım k bakma gali cevapsız kaldı yorumun uyudum bende kardeşim
Futbol muhabbeti sardıydı
DemiiiŞu kadar sadık olsa yeterdi be
Hakan sukuuurrrrAynen o ara gitti forum gerçekten. Estağfurullah ne kusuru yav küfür, laf sokma ve sempatizanlığın olmadığı futbol muhabbeti valla çok sarıyor
Sen yapma knkŞurda 20 30 tane adamsiniz hadi herkes 10 tl ciksin bi roll daha dondurek
Ben adam değilimŞurda 20 30 tane adamsiniz hadi herkes 10 tl ciksin bi roll daha dondurek
Gerek yok zaten Spor için kalp kırmayaAynen o ara gitti forum gerçekten. Estağfurullah ne kusuru yav küfür, laf sokma ve sempatizanlığın olmadığı futbol muhabbeti valla çok sarıyor