- 627
- 341
- 63
On numara çizgini biliyorsun mis gibi muro dayıYok şimdi karşılık bekliyorlar benim günlük limitim belli ya bin ya da 1.500 gidip kafamı kırıyorum Ondan sonra tekrar sıfırdan başlıyorum benim rutinim bu
On numara çizgini biliyorsun mis gibi muro dayıYok şimdi karşılık bekliyorlar benim günlük limitim belli ya bin ya da 1.500 gidip kafamı kırıyorum Ondan sonra tekrar sıfırdan başlıyorum benim rutinim bu
Saçma sapan konuşma bu laf ne şimdi ben yatıyorum hayırlı sabahlar bol şanslar cümleten herkese@Hayat1kumar dost @fearjr1992 kızıyor onuda ekleyelim
Sana para kalmadi awk 😁😀 o kedici bi ara ben gibi iyi para dagitti ama donusu alamamistir buyuk ihtimalle.oda ben haric herkese roll actirdi o ara@Hayat1kumar dost @fearjr1992 kızıyor onuda ekleyelim
La şaka yaptım dost vallahi ayıp ediyorsunSaçma sapan konuşma bu laf ne şimdi ben yatıyorum hayırlı sabahlar bol şanslar cümleten herkese
Ben buradakileri bazen görüyorum kendim diyorum kendi kendime Demek ki ben kumar Bağımlısı DeğilimOn numara çizgini biliyorsun mis gibi muro dayı
La girgir yapiyo ne var onda gel bura sende heSaçma sapan konuşma bu laf ne şimdi ben yatıyorum hayırlı sabahlar bol şanslar cümleten herkese
Bnce oda saka yapiyoLa şaka yaptım dost vallahi ayıp ediyorsun
Senden enzor zamanda bana destek biyere gitmeSaçma sapan konuşma bu laf ne şimdi ben yatıyorum hayırlı sabahlar bol şanslar cümleten herkese
Yani o biraz insanın kendisiyle alakalı muro dayı kimsenin kimseye o sıfatı yakıştırmaya hakkı yok insan kendini bildikten sonra mesela sen gibi limitini biliyorsun ediyorsunBen buradakileri bazen görüyorum kendim diyorum kendi kendime Demek ki ben kumar Bağımlısı Değilim
Ya abi şimdi demeyim demeyim diyorum da , rollü Boşver ben sana hiç destek atmadım mı ? Hiç yoksa 3-4 kere kapını çaldım helali hoş olsun senide severim ama gidip NBA de 70 küsür lira para yaptın Kemal’im ile sana 500-1000 yakışmaz 500-600k kazanmalıyım ki 10 ar lira sallayım dedin icap etmiyor şu yazdığınSana para kalmadi awk 😁😀 o kedici bi ara ben gibi iyi para dagitti ama donusu alamamistir buyuk ihtimalle.oda ben haric herkese roll actirdi o ara
Gel edelimKavga etmeye lüzum var mi suan
Limit olayı değil İnsan kendini bildikten sonra emin ol ki her türlü Kendine güveni olurYani o biraz insanın kendisiyle alakalı muro dayı kimsenin kimseye o sıfatı yakıştırmaya hakkı yok insan kendini bildikten sonra mesela sen gibi limitini biliyorsun ediyorsun
Kesinlikle katılıyorum Muro dayıLimit olayı değil İnsan kendini bildikten sonra emin ol ki her türlü Kendine güveni olur
Helali hoş olsun unuttum gitti ben çetele tutmam başkası gibi neleri var kaarşim gerek yok.Senden enzor zamanda bana destek biyere gitme
Sevisme taraftarıyım ben dost savaşma degilGel edelim
Seyfi Doğanay Dersimo şarkısını dinliyorum dinle Sabah sabah nasıl kendine getiriyor seniKesinlikle katılıyorum Muro dayı