- 110,897
- 62,456
- 113
2.pere bak la 2 dkda 15 cikdi
Açmayın dost çay kahve içersiniz bosverin ben 1 k ile deniycem yine a.qRoll acacak miyiz dost
Eyvallah dost kesene bereket teşekkür ederimAçmayın dost çay kahve içersiniz bosverin ben 1 k ile deniycem yine a.q
Ben mi 500u 1i kucumsedim.hic hatirlamadim la.odul atana adamin parasini kucumsememki benYok abi isyan etmek için demedim, yorganları kemiriyorken ben ve Kemal 500-1000 i küçümsedin çip ettin parayı awq 😂😂😂 yoksa senin iyi niyetinden şüphem yok inan ben değişik biriyim 1 saat -300k olurum 2. Saat sonu +3m
:dAçmayın dost çay kahve içersiniz bosverin ben 1 k ile deniycem yine a.q
Yanlış anladın abi geceden çıktım serhoş gibiyim bir daha oku ilk yazdığımı lütfen 😂😂😂Ben mi 500u 1i kucumsedim.hic hatirlamadim la.odul atana adamin parasini kucumsememki ben
Güzel parçaymış muro dayı eyvallahParçayı çok seviyorum
Biraz ağır ama ağır seviyorum ben deGüzel parçaymış muro dayı eyvallah
ben ve Kemal 500-1000 i küçümsedin çip ettin parayı awq.bro kucumsedin yaziyor.bn ve kemal yaziyor 😁Yanlış anladın abi geceden çıktım serhoş gibiyim bir daha oku ilk yazdığımı lütfen 😂😂😂
Ben Azer Müslüm sürekli oralardayım ağır mağır işlemiyor muro dayı arabesk her zaman iyidirBiraz ağır ama ağır seviyorum ben de
Mazlum ömrüm yazBen Azer Müslüm sürekli oralardayım ağır mağır işlemiyor muro dayı arabesk her zaman iyidir
Abi bak tekrar özet geçiyorum bir gece sen NBA de kazandığın 7-8k yu yükseltip 70k üstüne çıktın dm den muhabbet ediyorduk, sen ve Kemal’in yeri bende ayrı size 500-1000 yakışmaz 500-600k koymalıyım ki 10ar lira atim kardeşim demiştin şimdi anlatabildim mi acaba 😂😂😂😂😂ben ve Kemal 500-1000 i küçümsedin çip ettin parayı awq.bro kucumsedin yaziyor.bn ve kemal yaziyor 😁
Hemen onu da açıyorumMazlum ömrüm yaz
Ben Azer Müslüm sürekli oralardayım ağır mağır işlemiyor muro dayı arabesk her zaman iyidir
He simdi olduda bn pokerde kazandigim zaman bile hic 70k kasa gormedim bro sen karistiriyo olmayasin?Abi bak tekrar özet geçiyorum bir gece sen NBA de kazandığın 7-8k yu yükseltip 70k üstüne çıktın dm den muhabbet ediyorduk, sen ve Kemal’in yeri bende ayrı size 500-1000 yakışmaz 500-600k koymalıyım ki 10ar lira atim kardeşim demiştin şimdi anlatabildim mi acaba 😂😂😂😂😂
Neyse Boşver abi , çok çalkantılı bir dönemdeyim ne pok yediğim hiç belli değil 😂😂He simdi olduda bn pokerde kazandigim zaman bile hic 70k kasa gormedim bro sen karistiriyo olmayasin?
Sen ve kemal yeriniz ayri o dogru.ama 70k olayi yanlis bro ben hic o kdr zorlamam ben 20k 30k oldumu hemen dagitim yapar odemeleri yaparim kalan 3 5le dvm ederim hayatimda hic 70k param olmadi max cekimim bile 40k 😁 ben dvm etmem cunku sans bi yere kadar spnra geri gidiyo uzldugunle kaliyorsun.sana 300 500 atilmaz benim 500 600 k hedeflede hic isim olmaz.sen ksinlikle karistiriyorsun.Abi bak tekrar özet geçiyorum bir gece sen NBA de kazandığın 7-8k yu yükseltip 70k üstüne çıktın dm den muhabbet ediyorduk, sen ve Kemal’in yeri bende ayrı size 500-1000 yakışmaz 500-600k koymalıyım ki 10ar lira atim kardeşim demiştin şimdi anlatabildim mi acaba 😂😂😂😂😂
Doğrudur abi beynimin içi inan Çin kerhanesi. 😕Sen ve kemal yeriniz ayri o dogru.ama 70k olayi yanlis bro ben hic o kdr zorlamam ben 20k 30k oldumu hemen dagitim yapar odemeleri yaparim kalan 3 5le dvm ederim hayatimda hic 70k param olmadi max cekimim bile 40k 😁 ben dvm etmem cunku sans bi yere kadar spnra geri gidiyo uzldugunle kaliyorsun.sana 300 500 atilmaz benim 500 600 k hedeflede hic isim olmaz.sen ksinlikle karistiriyorsun.