- 20,783
- 17,359
- 113
Farz laaa nasıl değil çok şükür 4 yıldır hiç fire vermedimSana farz değil ki neden kurban aldin puaha
Farz laaa nasıl değil çok şükür 4 yıldır hiç fire vermedimSana farz değil ki neden kurban aldin puaha
Allah kabul etsin amcaGirdik ahmedim
Bol şansların olsun dostum 🙏🍀Gizli bir sponsordan destek geldi basarirsak yarısını ona atacaz bir iki dosta ulaşırız yine
Bu da kurban kesebilecek durumun var demektir Apolettin AbeFarz laaa nasıl değil çok şükür 4 yıldır hiç fire vermedim![]()
215k reis 5 kardeş girdikAllah kabul etsin dost totalde kurban kaç bin toplam
Var reis eşşek gibi çalışıyoruzBu da kurban kesebilecek durumun var demektir Apolettin Abe
Allah razı olsun ahmedimAllah kabul etsin amca
Izmarit niye topluyon sokak ta rezil puahaVar reis eşşek gibi çalışıyoruz![]()
Ne diyon apo amca bunaAllah razı olsun ahmedim
İzmarit toplayacak hale geldik -10k yızIzmarit niye topluyon sokak ta rezil puaha
Rolde eskisi gibi takip edilmiyor artik sonradan gelen insanlar odul alıp gidiyor puahaİzmarit toplayacak hale geldik -10k yız![]()
Ulannn sana 2 poşet beeNe diyon apo amca buna
Eyw apo amcamm yazarım sanaUlannn sana 2 poşet bee![]()
Dün akşam yangın yerine çevirirdim de çingene ile uğraşmazdımRolde eskisi gibi takip edilmiyor artik sonradan gelen insanlar odul alıp gidiyor puaha
Zaten biz de ona bir şey demedik dayıcığım Allah daha çok versin Kurbanın kalbi benim payım olsun bu karizmam ile onun da kalbini çalacağımVar reis eşşek gibi çalışıyoruz![]()
Tamam canım kardeşimZaten biz de ona bir şey demedik dayıcığım Allah daha çok versin Kurbanın kalbi benim payım olsun bu karizmam ile onun da kalbini çalacağım
İyiki uğraşmadım apo amca senin kalıbını kaldırmalardi kimse onlar puahahaDün akşam yangın yerine çevirirdim de çingene ile uğraşmazdım
Dost bu olay forum genelinde baya küresel oldu ya önceki bir olay varsa bu kadar değildir diye düşünüyorum görmeyen duymayan kalmadı bu rezilliğiYine gelir kaldığı yerden devam eder dost. Bu 50. Olayı 😂
bende takip edeyim o zamanYakında 3 k lık roll açacak. Roll takipleyenler de onu savunacak. Geçmişte yaşandı. Şu an hepsini okuyor