- 1,421
- 610
- 113
Mehmediiiii şişlemişleeeerBeyler olay ne yav söyleyin de ilerde karsilasirsak guvenmeyelim
Mehmediiiii şişlemişleeeerBeyler olay ne yav söyleyin de ilerde karsilasirsak guvenmeyelim
Rol açmıştım zamanında başarılı olmuştu slotta kaybettim arkadaşi aradım borc alıp konuda 1 kisiye odul verip kapatmıştım ayip olur diye 200 den fazla milletin dağıtım parasını alıp dağıttık ve bu forumda çoğu insana paramız varken el uzattık bende şöyle bir olay var ben slottu bırakırsam eger kimsyee minnetim olmaz sadece bu ay 95k para kaybettim hiç oynamsam param var zaten de bazen aşırıya kaçıyorum iste ama insan kendini tutmasi lazim artik kani beş kuruş etmeyen adamlara muhtaç olduğun zaman afedersin başına sanki kaynar su dökmüş hissi yaşarsın elbet aklimiz başıma gelecek ve elde para tutmayı öğrenecez o zmaan emin ol ki ibre tersine dönecek bunun içinde suanlik sabretmek lazım Allah kerimdir büyüktür açılır bahtımiz battıkça batmayiz ya görüşürüz ahmedimDaha önce dediğim gibi artık rol açanlar ne kadar takip etsende arkadaşlarına ödül veriyorlar o yüzden samimi olduğun adamların rolüne girecen artik
Beşiktaş dolandiricymis tmmmmmmMehmediiiii şişlemişleeeer
435345 yıldır kimseyi dolandırmadım içerdeydim gel bozalım bu hasretiDolandırılmak için siponsor aranıyor
Koşarak geliyorum435345 yıldır kimseyi dolandırmadım içerdeydim gel bozalım bu hasreti![]()
roll açtır kafam dagılsın boş duranı allah sevmezKoşarak geliyorum
Payam yok amcaroll açtır kafam dagılsın boş duranı allah sevmez
sıranı bekle o zaman reis daha makrodaki bakiyeyi çekemedikDolandırılmak için siponsor aranıyor
bizi beğenmezsin tabi açtırmazsın peki pekiPayam yok amca
aalllahh beeee ulan dolandıracak adam buldum ben passionu sonra hallederizsıranı bekle o zaman reis daha makrodaki bakiyeyi çekemedik![]()
Ah gangplank dost ah...sıranı bekle o zaman reis daha makrodaki bakiyeyi çekemedik![]()
Grsz abi daha söylenecek laf kalmamisRol açmıştım zamanında başarılı olmuştu slotta kaybettim arkadaşi aradım borc alıp konuda 1 kisiye odul verip kapatmıştım ayip olur diye 200 den fazla milletin dağıtım parasını alıp dağıttık ve bu forumda çoğu insana paramız varken el uzattık bende şöyle bir olay var ben slottu bırakırsam eger kimsyee minnetim olmaz sadece bu ay 95k para kaybettim hiç oynamsam param var zaten de bazen aşırıya kaçıyorum iste ama insan kendini tutmasi lazim artik kani beş kuruş etmeyen adamlara muhtaç olduğun zaman afedersin başına sanki kaynar su dökmüş hissi yaşarsın elbet aklimiz başıma gelecek ve elde para tutmayı öğrenecez o zmaan emin ol ki ibre tersine dönecek bunun içinde suanlik sabretmek lazım Allah kerimdir büyüktür açılır bahtımiz battıkça batmayiz ya görüşürüz ahmedim
Passion90 şu an müsiat değil. Ayrıcaaaaa... Sen dünya kadar para vurdun zamanında o kadar bol şans diledik ah ah görmedin biziaalllahh beeee ulan dolandıracak adam buldum ben passionu sonra hallederiz![]()
3 saat dolduktan sonra cekecegin 50 den bi roll açtır artık bana uzun süredir elim ayağım titriyorsıranı bekle o zaman reis daha makrodaki bakiyeyi çekemedik![]()
100 kişi şans diliyor hangisine ulaşayım mesela bana desene hele ah kurbaneeeePassion90 şu an müsiat değil. Ayrıcaaaaa... Sen dünya kadar para vurdun zamanında o kadar bol şans diledik ah ah görmedin bizi
Şampiyonlar ligi iy 2.5 üst kazancını hatırlıyor musun ? Ekmek banmıştık ekrana 🤣🤣🤣🤣100 kişi şans diliyor hangisine ulaşayım mesela bana desene hele ah kurbaneeee
00:00 dan sonra çekim yapabiliyorum3 saat dolduktan sonra cekecegin 50 den bi roll açtır artık bana uzun süredir elim ayağım titriyor![]()
agaaaa leeeeeeŞampiyonlar ligi iy 2.5 üst kazancını hatırlıyor musun ? Ekmek banmıştık ekrana 🤣🤣🤣🤣