- 10,426
- 8,031
- 113
tamam beklerim ben hahaah00:00 dan sonra çekim yapabiliyorum
tamam beklerim ben hahaah00:00 dan sonra çekim yapabiliyorum
Dost Beşiktaş dönmedi demi sanasıranı bekle o zaman reis daha makrodaki bakiyeyi çekemedik![]()
la biladerimm dönnmezz o kendime pay cıkarayım atayım derken çoktan piç etmiştir parayıDost Beşiktaş dönmedi demi sana
Dost dağıtım düşünüyorsan kurban olayım adam akıllı birini bulalım @Marley dostumla hallederiz tabi eğer düşünüyorsan00:00 dan sonra çekim yapabiliyorum
Dost dağıtım düşünüyorsan kurban olayım adam akıllı birini bulalım @Marley dostumla hallederiz tabi eğer düşünüyorsanyani dusunmuursan gelir bir kolpacino kesiti haberin olsun
lafa gelse beşiktaşı da savunursun kral sen hahaah güldürmeDost dağıtım düşünüyorsan kurban olayım adam akıllı birini bulalım @Marley dostumla hallederiz tabi eğer düşünüyorsanyani dusunmuursan gelir bir kolpacino kesiti haberin olsun
Bol şanslarGizli bir sponsordan destek geldi basarirsak yarısını ona atacaz bir iki dosta ulaşırız yine
Alikemal de olur şahsi fikrimDost dağıtım düşünüyorsan kurban olayım adam akıllı birini bulalım @Marley dostumla hallederiz tabi eğer düşünüyorsanyani dusunmuursan gelir bir kolpacino kesiti haberin olsun
Para kazandık sanıyoruz. Etiketlerken haber edinDost dağıtım düşünüyorsan kurban olayım adam akıllı birini bulalım @Marley dostumla hallederiz tabi eğer düşünüyorsanyani dusunmuursan gelir bir kolpacino kesiti haberin olsun
Evet savunurum konuyu doğru düzgün okumamissin bile gelip bide burda ahkammi kesiyorsun önce oku ne dediklerini ondan sonra konuş tabiki yaptığı iyi birşey değil neden savmbunayim hirsjzilafa gelse beşiktaşı da savunursun kral sen hahaah güldürme
Boş muhabbetler dostPara kazandık sanıyoruz. Etiketlerken haber edin
yapabildin miBoş muhabbetler dost
Malasef dostyapabildin mi
Dost seninki foruma gelmiş çözdün mü4 ay girmez foruma artık o