Bizde de vardı bir tane öyle kanka deli gibi kazandı sonra bi kriptoya tüm parayı bastı o da 0 küsürlere indi adam intihar etti2020 yılında babam evlerden birini satmıştı parayı bana verdi değerlendireyim diye. O zamanlar borsa kovalıyordum. Pandeminin başladığı zaman bütün hisseler dip yapmıştı. THY hissesi aldım 7.80den 100 bin liralık. Hiç unutmuyorum. İki katına satmıştım 1 ay civarında, 100 bin kar ettim. Ardından kovalamaya devam ettim. Her gün 2 3 bin lira harcıyordum. O zaman için manyak paraydı. 2 sene boyunca çalışmadım. Trader olarak takılıyordum. Günde bazen 30 bin kazandığım oluyordu ki cidden 2020 senesi için muazzam paralardı.Evin eşyalarını sıfırdan yeniledim. Aileye araba aldım. Antepte öğretmen olarak görevli kız arkadaşım vardı. Her haftasonu iki günlüğüne onun yanına gidiyordum uçakla. Bildiğin kendimi broker gibi hissediyordum. En sonunda kalan para sıfırlanınca bir işe girdim. Ama 2 sene boyunca rüya gibi bir hayat yaşamıştım. Mahallede herkes benden tüyo almaya çalışıyordu hisseler hakkında. Eşim dostum kim varsa. Sonradan para bitince bıraktım. Yatırım tavsiyesi başlığını görünce yaşadıklarım aklıma geldi. Yatırım tavsiyesi değildir 🤣