Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Yatırım Tavsiyesi Hakkında

Rellax13

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,162
539
113
2020 yılında babam evlerden birini satmıştı parayı bana verdi değerlendireyim diye. O zamanlar borsa kovalıyordum. Pandeminin başladığı zaman bütün hisseler dip yapmıştı. THY hissesi aldım 7.80den 100 bin liralık. Hiç unutmuyorum. İki katına satmıştım 1 ay civarında, 100 bin kar ettim. Ardından kovalamaya devam ettim. Her gün 2 3 bin lira harcıyordum. O zaman için manyak paraydı. 2 sene boyunca çalışmadım. Trader olarak takılıyordum. Günde bazen 30 bin kazandığım oluyordu ki cidden 2020 senesi için muazzam paralardı.Evin eşyalarını sıfırdan yeniledim. Aileye araba aldım. Antepte öğretmen olarak görevli kız arkadaşım vardı. Her haftasonu iki günlüğüne onun yanına gidiyordum uçakla. Bildiğin kendimi broker gibi hissediyordum. En sonunda kalan para sıfırlanınca bir işe girdim. Ama 2 sene boyunca rüya gibi bir hayat yaşamıştım. Mahallede herkes benden tüyo almaya çalışıyordu hisseler hakkında. Eşim dostum kim varsa. Sonradan para bitince bıraktım. Yatırım tavsiyesi başlığını görünce yaşadıklarım aklıma geldi. Yatırım tavsiyesi değildir 🤣
Bizde de vardı bir tane öyle kanka deli gibi kazandı sonra bi kriptoya tüm parayı bastı o da 0 küsürlere indi adam intihar etti

Rellax13

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,162
539
113
Hocam herşeyi anladım da banka kredi vermesin diye geç yatırıyorum demen biraz saçma bir düşünce olmuş kusura bakma 😅
Vallahi vermiyor geçen hafta param yetmeyecek dedim 20 kredi çekeyim dedim 6 7 kumara sallarım kalanı günü geçiririm diye düşündüm vermedi bir iki gün boğazı sıktım 3k da arkadaştan aldım dün nakite çektim 17k zarardan kurtardı diye düşünüyorum

masterpiece

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,187
2,382
113
hocam arabaya yatırım gözüyle bakarsan olmaz o iş temel ihtiyaç araba ki kendin de demişsin lazım olduğunu onun için bence girme o topa. ticaret yapıyorum yerine koyarım diyorsan da kendin bilirsin.

Osman1331

Saygılarımla...
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,538
1,642
113
Arkadaşlar ben aralıkta 49.5 gram altın aldım 270k civarı verdim o altın gitti geldi 360a kadar çıktı sonra ben 330dan bozup 330a araba aldım tanıdık olduğu için birazda piyasasının aşağısında aldım. Şimdi altın düşüşte tekrar arabaya da 380e alırım diyen bi arkadaş var sizce satıp tekrar altın mı alayım yoksa zarar mı ederim işyerim eve yakın ama yine de arada lazım oluyor araba
BJK GS maçına faul üst gir

Osman1331

Saygılarımla...
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,538
1,642
113
Arkadaşlar ben aralıkta 49.5 gram altın aldım 270k civarı verdim o altın gitti geldi 360a kadar çıktı sonra ben 330dan bozup 330a araba aldım tanıdık olduğu için birazda piyasasının aşağısında aldım. Şimdi altın düşüşte tekrar arabaya da 380e alırım diyen bi arkadaş var sizce satıp tekrar altın mı alayım yoksa zarar mı ederim işyerim eve yakın ama yine de arada lazım oluyor araba
Kral dümen gibi geldi

tonymontana

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,179
3,716
113
Trafik cezaları, vergiler, yakıt uçmuş. Millet arabasını satıyor sen arana peşinde kendini yoruyorsun. Edeceğin o 3 5 lira kar yarın 200 300 k zarar olarak dönmesin. Bu kadar düşük bütçe ile yaptığın yanlış. Sat git uzun vadeli bir şeye yatır 1 2 seneye 1 milyon olur o zaman düşünürsün.
300 k lık arabanın derdi çekilir mi kafayı mı yedin.

RamizAmca

Seni ölüme götürse de, Doğrudan asla şaşmayacaksın
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
7,811
4,448
113
Sat altın al ama cumayı bekle düşücek

tonymontana

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,179
3,716
113
Araba kullanmak zengin işi oldu artık.
Arabasını satıp ceza ödüyor millet. Başıma gelmez deme devlet illaki başına getirir.

Rellax13

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,162
539
113
Trafik cezaları, vergiler, yakıt uçmuş. Millet arabasını satıyor sen arana peşinde kendini yoruyorsun. Edeceğin o 3 5 lira kar yarın 200 300 k zarar olarak dönmesin. Bu kadar düşük bütçe ile yaptığın yanlış. Sat git uzun vadeli bir şeye yatır 1 2 seneye 1 milyon olur o zaman düşünürsün.
300 k lık arabanın derdi çekilir mi kafayı mı yedin.
İnan bana imkansız

The Magician

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
10,192
11,647
113
Burada millet 5 liraya adam kesiyor, sen yatırım tavsiyesi soruyosun. Zaten yatırınlık bir miktar da değilmiş.

slkbu123

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,353
1,088
113
Araba ihtiycın yoksa değeriin ustune fiyatsa sat altın düşmez değer kaybedicek şekikde bu savaştan dolayı çıkar 4 5 ay içinde model yükseltmiş olursun

Rellax13

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,162
539
113
Araba ihtiycın yoksa değeriin ustune fiyatsa sat altın düşmez değer kaybedicek şekikde bu savaştan dolayı çıkar 4 5 ay içinde model yükseltmiş olursun
Bu hevesle düşünüyorum bi yandanda aç gözlülük yapıp birikimden olmaktan korkuyorum