Kanka bir insan neden dümenden böyle bir şey yapar kiBu kadar Birikimin var niye buraya konu açıyorsun eşin dostun yok mu
Kanka bir insan neden dümenden böyle bir şey yapar kiBu kadar Birikimin var niye buraya konu açıyorsun eşin dostun yok mu
Bende aracı şansa bulup almıştım iyisi de almışım çok zarardan kurtardıaltın pıttığımıza kar yağdırdı 1 ayda 240 gram var bende 8k olsun 2. arabayı alayım dedim 5.900-6.500 arasında gidip geliyor en son gramı 7300 ken yapmıştım şimdi yıl sonunu bekleyeceğim 10k yı görürür ama
boşver dursun arabanan kanka en kötü işsiz kalırsın sermaya olarak kullanırsın arabayı altın el altında olduğu için sürekli bozup ihtiyaçlarını giderirsin uçar gider ben bile elime geçince güzel paralar 4/3 ü nü abime atıyorum altın yapıp tutsun diye elinde varsa yine yatır tabi altınaBende aracı şansa bulup almıştım iyisi de almışım çok zarardan kurtardı
Sonunda beni anlayan biri 😂 bende tam bundan korkup altına atmıyorumboşver dursun arabanan kanka en kötü işsiz kalırsın sermaya olarak kullanırsın arabayı altın el altında olduğu için sürekli bozup ihtiyaçlarını giderirsin uçar gider ben bile elime geçince güzel paralar 4/3 ü nü abime atıyorum altın yapıp tutsun diye elinde varsa yine yatır tabi altına
Tskler dostumHayırlı olsun
Yokya ne borcu ya kral birikimi koydum dusmez daha oyle umuyorum dustugu kadar dustuİnşallah borçlu almamışsındır bu aralar daha da düşecek gibi
Dostum eğer sıkıntılı bir şey olsaydı başkan silerdi demek ki normal bir muhabbet sohbetmişArkadaşı anlıyorum 1.mesaj kasıyor 2.bura kuyumcumu 3.bize ne senin altınlarından 4.birader kapalı çarşıya benziyormu bura.
Yav he heDostum eğer sıkıntılı bir şey olsaydı başkan silerdi demek ki normal bir muhabbet sohbetmiş
Sadece ölüler görür kara reisaltın pıttığımıza kar yağdırdı 1 ayda 240 gram var bende 8k olsun 2. arabayı alayım dedim 5.900-6.500 arasında gidip geliyor en son gramı 7300 ken yapmıştım şimdi yıl sonunu bekleyeceğim 10k yı görürür ama