Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Yer ve Mekan Önerisi

murobaşkan

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
31,769
17,503
113
Cümleten selam arkadaşlar benim 16 Ağustos düğün var 18-22 Ağustos arası balayı yapamayı düşünüyorum ama çok kararsız kaldım akıl ve önerilerinizi bekliyorum yakın zamanda gitmiş veya gidecek olan arkadaşlar vardır belki

totem344

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,709
2,253
113
Cümleten selam arkadaşlar benim 16 Ağustos düğün var 18-22 Ağustos arası balayı yapamayı düşünüyorum ama çok kararsız kaldım akıl ve önerilerinizi bekliyorum yakın zamanda gitmiş veya gidecek olan arkadaşlar vardır belki
Benim akrabaların hepsi balayında Marmaris'e gitti ve çokta memnun kaldı hiçbir olay ile karşılaşmadi çoğu aktiviteler mevcut orda

akin1996

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
10,179
7,476
113
Yunana git mutlaka kaliteli hizmet alırsın. Allah utandirmasin bir ömür boyu mutluluklar dilerim

ELPROFOSÖR16

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,600
979
113
Mutluluklar şimdiden dost bütçeni bilmiyorum ama eğer iyi ise Fethiye de liberty hotels lykia otelini öneririm araştır bak begeniceksin