- 31,769
- 17,503
- 113
Cümleten selam arkadaşlar benim 16 Ağustos düğün var 18-22 Ağustos arası balayı yapamayı düşünüyorum ama çok kararsız kaldım akıl ve önerilerinizi bekliyorum yakın zamanda gitmiş veya gidecek olan arkadaşlar vardır belki
Benim akrabaların hepsi balayında Marmaris'e gitti ve çokta memnun kaldı hiçbir olay ile karşılaşmadi çoğu aktiviteler mevcut ordaCümleten selam arkadaşlar benim 16 Ağustos düğün var 18-22 Ağustos arası balayı yapamayı düşünüyorum ama çok kararsız kaldım akıl ve önerilerinizi bekliyorum yakın zamanda gitmiş veya gidecek olan arkadaşlar vardır belki
Kardeşim sorup varsa bana acente linki felan atabilirmisin özelden sana zahmetBenim akrabaların hepsi balayında Marmaris'e gitti ve çokta memnun kaldı hiçbir olay ile karşılaşmadi çoğu aktiviteler mevcut orda
Bakayım hemen biri daha söylemişti saol dostKıbrıs'a git Nuh'un gemisine
Hiç balayı görmedim Beni de baloya davet etCümleten selam arkadaşlar benim 16 Ağustos düğün var 18-22 Ağustos arası balayı yapamayı düşünüyorum ama çok kararsız kaldım akıl ve önerilerinizi bekliyorum yakın zamanda gitmiş veya gidecek olan arkadaşlar vardır belki
Lisede balo yapmadiniz mi kanka hahahahahHiç balayı görmedim Beni de baloya davet et
Liseyi okudun mu Bir sorsanaLisede balo yapmadiniz mi kanka hahahahah
Köylü Kemalim benimLiseyi okudun mu Bir sorsana
Emin ol üniversite okuyanı susuz getirir susuz götürür ondan daha okuma yazma da hızlıyimKöylü Kemalim benim
Gecelik fiyatını bulamadım ama yorumlar güzelBodrumu tek geçerim.Hatta otel olarakta Holiday in resorta gidin.Fiyat performans açısından mükemmel bir yer gayet uygun fiyatlarda
Bizim okulda burası ayık olsun herkes hayata dair her şey var burdaEmin ol üniversite okuyanı susuz getirir susuz götürür ondan daha okuma yazma da hızlıyim
Yunana git mutlaka kaliteli hizmet alırsın. Allah utandirmasin bir ömür boyu mutluluklar dilerimCümleten selam arkadaşlar benim 16 Ağustos düğün var 18-22 Ağustos arası balayı yapamayı düşünüyorum ama çok kararsız kaldım akıl ve önerilerinizi bekliyorum yakın zamanda gitmiş veya gidecek olan arkadaşlar vardır belki
Çok teşekkürler kardeşim Yunan fiyat olarakta çok uygun ama dil sorunu yaşarız diye korktukYunana git mutlaka kaliteli hizmet alırsın. Allah utandirmasin bir ömür boyu mutluluklar dilerim
Geçen sene oradaydım 2100₺ falandı.1 hafta kaldık gideceğim zaman üzüldüğüm nadir yerlerden birisiydi.Kesinlikle tavsiye ederimGecelik fiyatını bulamadım ama yorumlar güzel
Dil hic dert degil emin ol, en kotu telefondan ceviriyle iletisim kurarsin. Hic degilse burda ki öküzlerle, kalitesiz hizmetle balayini hiç etmemis olursun tekrar mutluklarÇok teşekkürler kardeşim Yunan fiyat olarakta çok uygun ama dil sorunu yaşarız diye korktuk
Mutluluklar şimdiden dost bütçeni bilmiyorum ama eğer iyi ise Fethiye de liberty hotels lykia otelini öneririm araştır bak begeniceksinCümleten selam arkadaşlar benim 16 Ağustos düğün var 18-22 Ağustos arası balayı yapamayı düşünüyorum ama çok kararsız kaldım akıl ve önerilerinizi bekliyorum yakın zamanda gitmiş veya gidecek olan arkadaşlar vardır belki
Fiyat kişi başı 2 bin 100 dedin yanlış değil demi kankaGeçen sene oradaydım 2100₺ falandı.1 hafta kaldık gideceğim zaman üzüldüğüm nadir yerlerden birisiydi.Kesinlikle tavsiye ederim