- 8,334
- 2,155
- 113
bakayım kac kişi var ona göre atayım sana sen sana zahmet dagıtımı yapıveryaz dost sen listeyi madem
bakayım kac kişi var ona göre atayım sana sen sana zahmet dagıtımı yapıveryaz dost sen listeyi madem
Yakalayamadık bi yaralı ceylan@Enişte ayarlasana dostumuza bir tsne jojo cekilisinden çıkan birini
Aç bı konu kanka belki gece filtresine takılan genç bir kardesimiz vardirYakalayamadık bi yaralı ceylan
Direnci artıyo şu penaltı iptalinden sonra ümidim çok azalmıştı benimAtmaması büyük şanssızlık olurdu deplasman top oynamıyor ki abi 10 tane adam var içeri giremiyolarlar böyle takımları yenmek zor eğer skoru uzun süre koruduysa
Tebrikler dostbakayım kac kişi var ona göre atayım sana sen sana zahmet dagıtımı yapıver
eşref dağıtmadı mı hiç3 saat 31 sayfa takip won oldu en azından eşrefte 12 saat sürüp 3 sefer won olursa dağıtım lafı duyup hiç dağıtım göremedik en son @JoeQuanqa
Eniste bakar halleder@Enişte bakıcan mı listeye ben bakayım mı
İşte manası çok derin ondan3 saat 31 sayfa takip won oldu en azından eşrefte 12 saat sürüp 3 sefer won olursa dağıtım lafı duyup hiç dağıtım göremedik en son @JoeQuanqa
6 kişi vardı zaten belli heralde benim gözüme başkası çarpmadı@Enişte bakıcan mı listeye ben bakayım mı
Ben bi son golde yoktum olur mu6 kişi vardı zaten belli heralde benim gözüme başkası çarpmadı
Aynen 6 ayarlıcaz birazdan6 kişi vardı zaten belli heralde benim gözüme başkası çarpmadı
Dağıtıyo normalde de son roll hüsran oldu sabah 9 akşam 9 sürdüeşref dağıtmadı mı hiç
O kadar olur dayı da uyuyakaldı heraldeBen bi son golde yoktum olur mu![]()
Kardeşim onu bizde biliyoruz konuda yazmak uygun değil mesaj atacağız bekle