Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet YHT Ankara Gar

gangplank

Huzur ancak Allah'ı anmakla olur..
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,193
4,419
113
Sürekli bir konu açmayı bırak dost gir bir işe çalış artık

salvadore

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,353
720
113
Kardeşim senin beyninde zeka eksikliğimi var madem her konumdan rahatsız oluyosun ozaman ne diye konuma yaziyosun harbi kafanda var seninde
Rahatsız tüm forum senden özelikle girip yüzüne bazı şeyler vurulunca susar böyle salak konular açmaz durursun diye yazıyoruz bir ihtimal. Bu arada rahatsız olan beyin zeka eksikliği olan sendin unuttun mu 😁

clovers1995

Gün gelir devran döner
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,787
4,694
113
Az insanda gurur haysiyet olur hem konumdan rahatsız gitmiş kumarda bayılmış gelmiş buraya yaziyo

Alikemal

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
15,080
8,042
113
Arkadaşlar cumanız mübarek olsun bi iş ilanı buldum Ankara hızlı Tren garında hızlı trenlerin yiyecek içecek ihalesini alan bir firma 24 aylığına ihaleyi almışlar ağır bir iş yokmuş sandvicti icecekti vesayre hızlı trenlerin restoranına indir bindir depocu ariyolarmis maaş 30 binmiş + 4500 TL yemek parası birde 2000 TL devamlılık primi yatiyormuş ne diyorsunuz dostlar benim icram var ondan dolayı maaş az gbi geldi nasıl olacak düşünüyorum
Dostum sen bu işe girersen yolda ankara istanbul yüksek hızlı tren seferinden daha hızlı işi bırakırsın

bolder

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,430
2,644
113
Çokta umursamayın ne yaptığını bilmeyen değişik bir varlık bu. Geçmişte bunun yüzünden ban yedim bana küfür ettiği halde. Gel gör ki hâlâ devam ediyor. İşin acınası tarafı banlanmıyor

Golcümetin

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
35,005
18,751
113
Arkadaşlar cumanız mübarek olsun bi iş ilanı buldum Ankara hızlı Tren garında hızlı trenlerin yiyecek içecek ihalesini alan bir firma 24 aylığına ihaleyi almışlar ağır bir iş yokmuş sandvicti icecekti vesayre hızlı trenlerin restoranına indir bindir depocu ariyolarmis maaş 30 binmiş + 4500 TL yemek parası birde 2000 TL devamlılık primi yatiyormuş ne diyorsunuz dostlar benim icram var ondan dolayı maaş az gbi geldi nasıl olacak düşünüyorum
Clovers boyun devrilsin hemi. Karşıyaka mezarlığında mezar kazacak elaman arıyorlarmiş. Bu işe başvur. mezarı kazarken içine düş kendini göm hemi:)

tekergokhann

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
807
327
63
Adam deli işte psikolojik rahatsızlıkları olan biri bugün Garda çalışacak yarın da cafede garson oluyorum diye başlık açacak üzücü durumu

anl94

Affetmezz
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
2,403
1,736
113
Sikortalı iş gir işte aw at 1 2 lili takıl akşama kadar