- 4,201
- 4,427
- 113
Sürekli bir konu açmayı bırak dost gir bir işe çalış artık
Rahatsız tüm forum senden özelikle girip yüzüne bazı şeyler vurulunca susar böyle salak konular açmaz durursun diye yazıyoruz bir ihtimal. Bu arada rahatsız olan beyin zeka eksikliği olan sendin unuttun mu 😁Kardeşim senin beyninde zeka eksikliğimi var madem her konumdan rahatsız oluyosun ozaman ne diye konuma yaziyosun harbi kafanda var seninde
Burası bir forum her konuya girip yorum yazarız senin gibi küfür etmiyoruz kimseyeAz gururun haysiyetiniz varsa konuma yazmayın @salvadore @pierno1992
Kardeş gitsene başka konulara hala burdasın illa küfürmu edeyimRahatsız tüm forum senden özelikle girip yüzüne bazı şeyler vurulunca susar böyle salak konular açmaz durursun diye yazıyoruz bir ihtimal. Bu arada rahatsız olan beyin zeka eksikliği olan sendin unuttun mu 😁
Benim konuma yazamassin kardeşBurası bir forum her konuya girip yorum yazarız senin gibi küfür etmiyoruz kimseye
Küfürler eden sensin sen banlanmıyorsan zaten o modlara da yazıklar olsun
Yeter işte 1+1 bul bir sürelik illa 20bin vermek zorunda değilsin25 bin kaliyo dost böylede
Dostum sen bu işe girersen yolda ankara istanbul yüksek hızlı tren seferinden daha hızlı işi bırakırsınArkadaşlar cumanız mübarek olsun bi iş ilanı buldum Ankara hızlı Tren garında hızlı trenlerin yiyecek içecek ihalesini alan bir firma 24 aylığına ihaleyi almışlar ağır bir iş yokmuş sandvicti icecekti vesayre hızlı trenlerin restoranına indir bindir depocu ariyolarmis maaş 30 binmiş + 4500 TL yemek parası birde 2000 TL devamlılık primi yatiyormuş ne diyorsunuz dostlar benim icram var ondan dolayı maaş az gbi geldi nasıl olacak düşünüyorum
@pierno1992 @salvadoreKüfürler eden sensin sen banlanmıyorsan zaten o modlara da yazıklar olsun
Clovers boyun devrilsin hemi. Karşıyaka mezarlığında mezar kazacak elaman arıyorlarmiş. Bu işe başvur. mezarı kazarken içine düş kendini göm hemiArkadaşlar cumanız mübarek olsun bi iş ilanı buldum Ankara hızlı Tren garında hızlı trenlerin yiyecek içecek ihalesini alan bir firma 24 aylığına ihaleyi almışlar ağır bir iş yokmuş sandvicti icecekti vesayre hızlı trenlerin restoranına indir bindir depocu ariyolarmis maaş 30 binmiş + 4500 TL yemek parası birde 2000 TL devamlılık primi yatiyormuş ne diyorsunuz dostlar benim icram var ondan dolayı maaş az gbi geldi nasıl olacak düşünüyorum
Bari ölüleri rahat bıraksın dost dirilere eziyet ölüleri mezarında ters döndürmesinClovers boyun devrilsin hemi. Karşıyaka mezarlığında mezar kazacak elaman arıyorlarmiş. Bu işe başvur. mezarı kazarken içine düş kendini göm hemi![]()
Bu iyidi @clovers1995 arkadaşın tavsiyesini dinleClovers boyun devrilsin hemi. Karşıyaka mezarlığında mezar kazacak elaman arıyorlarmiş. Bu işe başvur. mezarı kazarken içine düş kendini göm hemi![]()
Gardasim o değilde gasilhane görevlisi akraba var adam maaşına dokunmuyo çünkü hergun kaç tane ölü yikiyo iyi bahşiş aliyomuş yeri geliyo 10 bin bahşis bile bırakan oluyomuşBu iyidi @clovers1995 arkadaşın tavsiyesini dinle