Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet YHT Ankara Gar

pierno1992

Aktif Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
80
36
18
Arkadaşlar cumanız mübarek olsun bi iş ilanı buldum Ankara hızlı Tren garında hızlı trenlerin yiyecek içecek ihalesini alan bir firma 24 aylığına ihaleyi almışlar ağır bir iş yokmuş sandvicti icecekti vesayre hızlı trenlerin restoranına indir bindir depocu ariyolarmis maaş 30 binmiş + 4500 TL yemek parası birde 2000 TL devamlılık primi yatiyormuş ne diyorsunuz dostlar benim icram var ondan dolayı maaş az gbi geldi nasıl olacak düşünüyorum
Sende çalışacak kıvam yok sokakta görürüz yakında

BuildYourDreams

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,818
2,786
113
Arkadaşlar cumanız mübarek olsun bi iş ilanı buldum Ankara hızlı Tren garında hızlı trenlerin yiyecek içecek ihalesini alan bir firma 24 aylığına ihaleyi almışlar ağır bir iş yokmuş sandvicti icecekti vesayre hızlı trenlerin restoranına indir bindir depocu ariyolarmis maaş 30 binmiş + 4500 TL yemek parası birde 2000 TL devamlılık primi yatiyormuş ne diyorsunuz dostlar benim icram var ondan dolayı maaş az gbi geldi nasıl olacak düşünüyorum
Umarim tren altinda kalirsin dost

clovers1995

Gün gelir devran döner
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,791
4,697
113
Durun dostlar migros sanal market eve gidecek siparislari hazırlama işi buldum 42500 maaş artı prim 8.5 saat çalışma 6 ay önce migrosa girip çıkmıştım belki bura alır yine dönüş yapacaklar

HaYaTıNsEsİ

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
10,652
10,439
113
Yemeği bedavaya getirirsin zamanla

pierno1992

Aktif Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
80
36
18
Durun dostlar migros sanal market eve gidecek siparislari hazırlama işi buldum 42500 maaş artı prim 8.5 saat çalışma 6 ay önce migrosa girip çıkmıştım belki bura alır yine dönüş yapacaklar
Sanırsın memur okumuşta, iş beğenmiyor kumar oynarken bize mı sordun da hacizlik oldun 40-45 ı begenmıyor neymıs 45 den 28-29 kalıyor ne bekliyordun sen daha geçen pompacı değil miydin asgari ücrete sende çalışacak o göt yok gardaş dümencisin eğleniyor musun bari 🤣 sana kim verir 70-80 20 saat ekran süren var

Leoisa18

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
11,371
7,268
113
Yav Kardeş bi SG artık çık hayatımızdan yeter ya bir opettesin bir bilmem nerdesin yeter da

salvadore

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,362
724
113
Ne zaman bitecek bu foruma yaptığın işkence

pierno1992

Aktif Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
80
36
18
1/2 kez eyvallah da sıktı artık aga belli ilgi çekmek için yapıyor bizim burda böyle tiplere yalyâsı denir
Zaten öyle geçen pompa sonrasınds şoka gircem falan hem ilgi istiyor hem komik zannediyor alay ediyor milletle çocuk büyük ihtimal baydı icra borcu var calısmıyor n35 ı begenmıyor evde otursun bu gmt büyütsün millet iş bulamıyor buda begenmıyot

salvadore

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,362
724
113
1/2 kez eyvallah da sıktı artık aga belli ilgi çekmek için yapıyor bizim burda böyle tiplere yalyâsı denir
Ne konuları kapanıyor ne de artık böyle konular açma diye uyarılmıyor. 1 konu açıp orda takılsa bunu da yapmıyorlar modlar

pierno1992

Aktif Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
80
36
18
Ne konuları kapanıyor ne de artık böyle konular açma diye uyarılmıyor. 1 konu açıp orda takılsa bunu da yapmıyorlar modlar
Yav kardeşim bu çalışmasın işverene zülum çalışnaz bu bıktırır bu 2 calısır elinden telefon düşmez slot mlot dener böyle elemanın oldugunu düşünsene Allâh korusun işverenleri

salvadore

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,362
724
113
Yav kardeşim bu çalışmasın işverene zülum çalışnaz bu bıktırır bu 2 calısır elinden telefon düşmez slot mlot dener böyle elemanın oldugunu düşünsene Allâh korusun işverenleri
Ben zaten bunu işe alanlara acıyorum buna zerre acımıyorum ki

salvadore

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,362
724
113
Cloversin pala bıyığını çekemeyen anten taksın
Gerçekten ne yaptığının farkında değil misin? O kadar mı yok yani birşeyler. Gazoz kapağı yağ tenekesi kadar boş musun ne yaptığını bilmeyecek kadar

pierno1992

Aktif Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
80
36
18
Gerçekten ne yaptığının farkında değil misin? O kadar mı yok yani birşeyler. Gazoz kapağı yağ tenekesi kadar boş musun ne yaptığını bilmeyecek kadar
Kardeşim bu pompacı olarak girdi çalışanlar beğenmedi bunu bi.güzel dövüp kovdular sonra şok markete giricem dedi kalp çarpıntısı terleme oluyormuş o da dışarıya senelerdir cıkmadıgındsn 190-230 kg arası bir şey yani heves var ama fıs yapacak çalışacak adam buraya yazmaz gider çalışır babalar gibi parasını alır bunun bıyıklarını yolmak lazım