- 4,704
- 1,666
- 113
göte pamuk kısmını da sen yap maaaşı bölüşürsünüzGardasim o değilde gasilhane görevlisi akraba var adam maaşına dokunmuyo çünkü hergun kaç tane ölü yikiyo iyi bahşiş aliyomuş yeri geliyo 10 bin bahşis bile bırakan oluyomuş
göte pamuk kısmını da sen yap maaaşı bölüşürsünüzGardasim o değilde gasilhane görevlisi akraba var adam maaşına dokunmuyo çünkü hergun kaç tane ölü yikiyo iyi bahşiş aliyomuş yeri geliyo 10 bin bahşis bile bırakan oluyomuş
O işe herkesi almıyorlar galiba bilgim pek yokGardasim o değilde gasilhane görevlisi akraba var adam maaşına dokunmuyo çünkü hergun kaç tane ölü yikiyo iyi bahşiş aliyomuş yeri geliyo 10 bin bahşis bile bırakan oluyomuş
sıkıntılsın git tedavi olArkadaşlar cumanız mübarek olsun bi iş ilanı buldum Ankara hızlı Tren garında hızlı trenlerin yiyecek içecek ihalesini alan bir firma 24 aylığına ihaleyi almışlar ağır bir iş yokmuş sandvicti icecekti vesayre hızlı trenlerin restoranına indir bindir depocu ariyolarmis maaş 30 binmiş + 4500 TL yemek parası birde 2000 TL devamlılık primi yatiyormuş ne diyorsunuz dostlar benim icram var ondan dolayı maaş az gbi geldi nasıl olacak düşünüyorum
En azından bir iki ay çalışıp ekmeğini alıp değiştirirsin de bunun işe girişi ile çıkışı Max 5 saatbenden çok iş değiştirenlerde varmış rahatladım![]()
Tedavi olmuş hali busıkıntılsın git tedavi ol
Allah yardımcın olsun kanka devam elbet olacakArkadaşlar cumanız mübarek olsun bi iş ilanı buldum Ankara hızlı Tren garında hızlı trenlerin yiyecek içecek ihalesini alan bir firma 24 aylığına ihaleyi almışlar ağır bir iş yokmuş sandvicti icecekti vesayre hızlı trenlerin restoranına indir bindir depocu ariyolarmis maaş 30 binmiş + 4500 TL yemek parası birde 2000 TL devamlılık primi yatiyormuş ne diyorsunuz dostlar benim icram var ondan dolayı maaş az gbi geldi nasıl olacak düşünüyorum
Sağolasın gardasimAllah yardımcın olsun kanka devam elbet olacak
😂😂😂Arkadaşlar cumanız mübarek olsun bi iş ilanı buldum Ankara hızlı Tren garında hızlı trenlerin yiyecek içecek ihalesini alan bir firma 24 aylığına ihaleyi almışlar ağır bir iş yokmuş sandvicti icecekti vesayre hızlı trenlerin restoranına indir bindir depocu ariyolarmis maaş 30 binmiş + 4500 TL yemek parası birde 2000 TL devamlılık primi yatiyormuş ne diyorsunuz dostlar benim icram var ondan dolayı maaş az gbi geldi nasıl olacak düşünüyorum
Lanet olsun adamım işte burda haksızsın 😃Allah yardımcın olsun kanka devam elbet olacak