- 8
- 7
- 3
Eyvallah kardeşim cansınHemşo dostumu ben tanıyorum eskiden
Eyvallah kardeşim cansınHemşo dostumu ben tanıyorum eskiden
Yazdım malum yerden dostumEyvallah kardeşim cansın
dostun hemso eyw da forumun sahibi gibi havasi var banlanmis gelmis baska hesaptanHemşo dostumu ben tanıyorum eskiden
Olayı bilmiyoruz hemşo birdostun hemso eyw da forumun sahibi gibi havasi var banlanmis gelmis baska hesaptan
Sen attSelam güvenecek biri lazım çekim için kripto gerek mesaj atsana bana
Aynen kırmızılı hesap vardı ne oldu sanAKardeşim benim adım netherland sen bilmezsen adminler tanır beni burada olan bir üye hesabına girdi ve kapatmak zorunda kaldım boş konuşma o yüzden
S.et Reis bulasma boyle islere bos muhabbet kimse kimseye parasini emanet etmez burdaOlayı bilmiyoruz hemşo bir
Şey diyemeyiz bende ondan dedim küçük tutarda çözer atarım yüksekse karışmam zaten maşallah laf söz olmasın
Kardeş bak canımı sıkıyorsun şimdi ben burda ifşaları ortaya çıkartırsam azın açık kalır burada metings diye bir karaktersiz var benim hesabıma giriş şifremi değiştirmiş muhtemel insanlardan kendi adına parada istedi ve ben kullandım eski adıma ban attırmak zorunda kaldımdostun hemso eyw da forumun sahibi gibi havasi var banlanmis gelmis baska hesaptan
Metin nerden bulmuş laKardeş bak canımı sıkıyorsun şimdi ben burda ifşaları ortaya çıkartırsam azın açık kalır burada metings diye bir karaktersiz var benim hesabıma giriş şifremi değiştirmiş muhtemel insanlardan kendi adına parada istedi ve ben kullandım eski adıma ban attırmak zorunda kaldım
Kardeş çok konuşuyorsun be gel 1 k atayımda ön yargın değişsin dicem hemen atarsın iban dimi 🫣S.et Reis bulasma boyle islere bos muhabbet kimse kimseye parasini emanet etmez burda
Şok oldum geçmiş olsun kardoKardeş bak canımı sıkıyorsun şimdi ben burda ifşaları ortaya çıkartırsam azın açık kalır burada metings diye bir karaktersiz var benim hesabıma giriş şifremi değiştirmiş muhtemel insanlardan kendi adına parada istedi ve ben kullandım eski adıma ban attırmak zorunda kaldım
Kardsim eskilerden de 1 bin liracik Adam bu anliyorum bunuHemşom tamam gerek yok adam eskilerden yanlış anlaşılma oldu
Arkdas eskilerden birçok dağıtımı ve formda hickimseye bir yanlışı olmadi bildim kadarıyla ortamı germe sakın olDaha yeni ilk mesajlarını atmişsin artistliğin kime la senin
Dost gecenin ilerleyen saati bozulmuştur birşeye bosverin moralinizi bozmayın su hayat standartlarında zaten iyi olan birşey yok bari anın tadını kacirmalim gecen şanslı ve güzel geçsin hatta sabah olmuş gecemj kaldiKardess Adam olsun once yuceltmesin kendini mutevazilk iyidir forumun sahibi gibi konusuyo
Eskilerden hesap yeni Allah bilir neden ban yedi beni ilgilendirmez burda kimseye sataşamazArkdas eskilerden birçok dağıtımı ve formda hickimseye bir yanlışı olmadi bildim kadarıyla ortamı germe sakın ol
taniyanmis ne yapsiysan Sana kalkmis Ben burda dm de kimlerele neler yaptim Allah bilir bilet mi almadim cicek mi gondermedi her Boku yaptim analyticak seller degil bunlar ama sizin gibiler yuzunden iste....Tabi canım kesin verirsin sen ama beni tanıyan verilerimi verir
Tm yiğit varmı limit Sacramento üst alKardess Adam olsun once yuceltmesin kendini mutevazilk iyidir forumun sahibi gibi konusuyo
Ya o degil be kardsim gelmis benm konumu kirletiyor eskiymis oymus buymus IP degistirip foruma giren adamin zenginliginden ne beklersin. Bos mevzuEskilerden hesap yeni Allah bilir neden ban yedi beni ilgilendirmez burda kimseye sataşamaz
Aynen öyleYa o degil be kardsim gelmis benm konumu kirletiyor eskiymis oymus buymus IP degistirip foruma giren adamin zenginliginden ne beklersin. Bos mevzu