- 1,856
- 1,520
- 113
Reis vallahi keyfim kalmadi be kusura bakma butun kuponlar 8 adet hepsi Boston da kaldiTm yiğit varmı limit Sacramento üst al
Reis vallahi keyfim kalmadi be kusura bakma butun kuponlar 8 adet hepsi Boston da kaldiTm yiğit varmı limit Sacramento üst al
1. Çeyrekte kaldimReis vallahi keyfim kalmadi be kusura bakma butun kuponlar 8 adet hepsi Boston da kaldi
TmReis vallahi keyfim kalmadi be kusura bakma butun kuponlar 8 adet hepsi Boston da kaldi
Sacramento 240 üstü olcak1. Çeyrekte kaldim
Bu gece Allah nasip ederse biraz gec yapicam kuponlari1. Çeyrekte kaldim
Erken yaptim eskilerde bakmadim patladikBu gece Allah nasip ederse biraz gec yapicam kuponlari
Ah be Reis Yaz dm den Sana bi site atcam3 saattir deneme bonusu bakıyorum kafam zum oldu hicbirsey de çıkaranadik zamanımıza yazık oldu a.q
Yazıyorum dost şanslı gelirde günü güzel kapatırız inşallahAh be Reis Yaz dm den Sana bi site atcam
Hangi site dost ya bizde alalım uzun zamandır 0 kapattığım bir gece oldu en azından zaman öldürürüzAh be Reis Yaz dm den Sana bi site atcam
@Yigitcan59 beni bi dinlesen kardo neler kazancanSacramento 240 üstü olcak
Bolşans@Faruk653465
Bu gece bunu bi okuyup uflersin daha kupon var gidisata gore paylascamm 😂
Orlondo yatmış geçmiş olsun@Faruk653465
Bu gece bunu bi okuyup uflersin daha kupon var gidisata gore paylascamm 😂
Gec geldin be reissOrlondo yatmış geçmiş olsun
@Yigitcan59
5 tane kupon patladi Orlando dan49 Orlando adiler
Nefret ediyorum o takımdan bu sezon belki 5-6 kez yaktı beni5 tane kupon patladi Orlando dan
Atalanta macindayim suan son kupon cok yukstekti bu Mac baremleri 56.5 ust 1. Ceyrek olirsa devam olmazsa bu gece 0Nefret ediyorum o takımdan bu sezon belki 5-6 kez yaktı beni
Yatanlara geçmiş olsun kalana bol sansAtalanta macindayim suan son kupon cok yukstekti bu Mac baremleri 56.5 ust 1. Ceyrek olirsa devam olmazsa bu gece 0