- 14,185
- 7,838
- 113
Neyse kanka canın sağolsun, çok zorlama daha,nerelerden kurtarmisken bugün,bu da nazar boncuğu olsun denedin olmadı diye düşün,en azından içinde kalmadiİzlesen delirirsin 5 tane ğst üste 3 atamadılar
Neyse kanka canın sağolsun, çok zorlama daha,nerelerden kurtarmisken bugün,bu da nazar boncuğu olsun denedin olmadı diye düşün,en azından içinde kalmadiİzlesen delirirsin 5 tane ğst üste 3 atamadılar
Kac barem 2.perŞike var izleyen anlar 2. Per 70 atmasınlar iddiayı bırakırım basıcam parayı 2. Pere izleyin Ahlaksızları
Açılsın 1 k atcam 65 olsun isterse aga zararı çıkarırm bu adilere bırakmamKac barem 2.per
Ya sorma valla bak bilerek atmıyolar bence çok açıl maç hızlı maç ama atmıyolarNeler kaçıyor neler
Tamam knka madem o kadar guvenion, ins gelirAçılsın 1 k atcam 65 olsun isterse aga zararı çıkarırm bu adilere bırakmam
Olmazsa da dur bak, sonra pişman olma, direk uyu bu gece hırs yapma, ikinci per gelirse öyle devam et75 filan bile çıksa şaşırmam 2. Oer
Umarim patlamaz bol sansAçılsın 1 k atcam 65 olsun isterse aga zararı çıkarırm bu adilere bırakmam
3 luklrr girerse olur61.5 üst aldım zarar çıkarma parası inş gelir of gelmezse çok sıınıtı
Bol şans bu per ritim bulurlar inşallah61.5 üst aldım zarar çıkarma parası inş gelir of gelmezse çok sıınıtı