Aga gönderiyorlar birşey maç çok garip geçiyor sanki 3 lük harici atanı S.. çekler gibi oynuyolar hepsini de saçma sapan atıyolarOc golden 5 dkda 2 sayi atti
Barwm 52 kdr dusdu ondan sonra atmaya basladi adilerAga gönderiyorlar birşey maç çok garip geçiyor sanki 3 lük harici atanı S.. çekler gibi oynuyolar hepsini de saçma sapan atıyolar
He Ya ortadahadan soktu serefsiz normalde atamayan adamBarwm 52 kdr dusdu ondan sonra atmaya basladi adiler
Kaç bastın1 oer ğst verdik yattık 2. Ye verdik yattık 3. Ye verdim şimdi gelirse 2 sinin zarar çıkar gelmezse off bittim resmen
Bol sans kardesP siakam Toronto Double Double yapar
Golden state 1. Çeyrek 61.5 üst
Philedelhpia James harden sayı+asist 31 üstü
Cok kastin be kardesim.niye bu maca tutuldunki dier maca oynasan o ilk per geldi bak.ayni maca tutulmak kotu umarim bu sefer gelir.yoksa gitti lens parasi1 oer ğst verdik yattık 2. Ye verdik yattık 3. Ye verdim şimdi gelirse 2 sinin zarar çıkar gelmezse off bittim resmen
59.5 ustmu dedin la onlar var suan1 oer ğst verdik yattık 2. Ye verdik yattık 3. Ye verdim şimdi gelirse 2 sinin zarar çıkar gelmezse off bittim resmen
Dur la som agizli 😁 3. Per ust olsun cocuk zararini kurtarsinda sonra ne bok yerlerse yesinler.ilk 2 per 2 acildi simdi 59 acikBu mac soyma macı bnce her per alt olur
Aynen aga aynı hataya 3. Kez düştüm maç gene aynı değişen yok mantıklı oynayan adam kazandı bu maçta her periyot alt diye bağırıyor59.5 ustmu dedin la onlar var suan
Umarım kazanır ızledıgımden demıstımDur la som agizli 😁 3. Per ust olsun cocuk zararini kurtarsinda sonra ne bok yerlerse yesinler.ilk 2 per 2 acildi simdi 59 acik
Kac lazim 60mi?Aynen aga aynı hataya 3. Kez düştüm maç gene aynı değişen yok mantıklı oynayan adam kazandı bu maçta her periyot alt diye bağırıyor
Aynen aga 59.5Kac lazim 60mi?
AynenAga çok garip maç yani oyuncular sanki zorla oynuyor 1 dakika 10 atıyolar 1 dakika 0, yürüyorlar bos bos içeriye girmiyorlar hiç enteresan maö