- 111,183
- 62,580
- 113
İstanbul'a yolun düşünce bı uğra bakayım ne kadar citirsin28 inde çitir delikanlıyız daha
İstanbul'a yolun düşünce bı uğra bakayım ne kadar citirsin28 inde çitir delikanlıyız daha
Korsan taksi yapıyom ben arabam arizaliydi dediğin mevzudan 2 gün geçti arabam yapildi 1 günde ödedik Allah'a şükür şasirilcak bisey yokBen para ile geziyom demedim dün borcum var diyordun bugün roll açmışsın şaşırdım bol sanlar
Alem adamsınKendini bakamıyor çocuğa nasıl baksın topsakallı doğar çocuk zaten
Yok be bu benden başkasına güvenmez kankası yok onun herkese söver bana da sövüyordur yavsak 😁😁Abuzer bunun kankasiydi dimi la erhan
İyi iyi çok şükür dostum neden tersilyorsun anlamıyorum zoruna neden gidiyor sadece sordum 🤔Korsan taksi yapıyom ben arabam arizaliydi dediğin mevzudan 2 gün geçti arabam yapildi 1 günde ödedik Allah'a şükür şasirilcak bisey yok
Lan sana nasıl güveneyim başkandan doğalgaz parası aldık 1.5 k trx istedi diye senin hesabı verdik gidip kumarda yemiş ne güzel küfürler yedin o günYok be bu benden başkasına güvenmez kankası yok onun herkese söver bana da sövüyordur yavsak 😁😁
Sover tabi gormedinnmi ne yazdı diyoki benim 65kyi batirdan evine gelirdim.kapilardan dışarı aman amanYok be bu benden başkasına güvenmez kankası yok onun herkese söver bana da sövüyordur yavsak 😁😁
dudaklardan dolayıİyi iyi çok şükür dostum neden tersilyorsun anlamıyorum zoruna neden gidiyor sadece sordum 🤔
Erhan bunu yapmaz 0rani 1.00Lan sana nasıl güveneyim başkandan doğalgaz parası aldık 1.5 k trx istedi diye senin hesabı verdik gidip kumarda yemiş ne güzel küfürler yedin o gün
Yok dost zoruma neden gitsin 2 gün sonra bakarsın bu sefer elektriği ödeyemem kumar oynayan adamdan bı bok olmazİyi iyi çok şükür dostum neden tersilyorsun anlamıyorum zoruna neden gidiyor sadece sordum 🤔
Yüksek oynuyordu omu41 sayı tesadüf mü @umutks41 diye bi sahtekar vardı oda Banlandı heralde forum arkası iş çevirmekten
onun salça olmadığı kimse yok herkese küfür ediyordu önceden başkanın ilk göz ağrısı o yoksa çoktan keserdi onun kafasını 😁İyi iyi çok şükür dostum neden tersilyorsun anlamıyorum zoruna neden gidiyor sadece sordum 🤔
Orası öyle dost Allah hepimizi kurtarsın ama yok kurtulamiyoruzYok dost zoruma neden gitsin 2 gün sonra bakarsın bu sefer elektriği ödeyemem kumar oynayan adamdan bı bok olmaz
Yok be bi şey demez o kendi sahtekar ya dolandırıcında zoruna gitmiyorSover tabi gormedinnmi ne yazdı diyoki benim 65kyi batirdan evine gelirdim.kapilardan dışarı aman aman
Yok dost zoruma neden gitsin 2 gün sonra bakarsın bu sefer elektriği ödeyemem kumar oynayan adamdan bı bok olmaz
Bndede var la trx 😁Senin canın sağolsun kardeşim yine olsa yine senin trx i verir kendimi sana s2ktirirdim
Kahkaha attimm aaqqfavNe yapalım şimdi kardeşim karı gibi ağlayacaksan uyumasaydın