- 9,201
- 10,107
- 113
YaşadıkÇekim verildi an itibarı ile
YaşadıkÇekim verildi an itibarı ile
Bak bu durumda çok haklısınBekledik 3 saat yoksun ne yapalım kardeşim bülten kaçsın mı
Bak buda forumun tskklilarindan umut tanimiyorsan tanıştırayım bromRezillik
Oba baba zenginnn😂Çekim verildi an itibarı ile
Kesene bereket@Enişte ( dolandirmasina rağmen. )
@Losers
@Hayat1kumar
@keskin4455
7200 çekim verdik 2200 u 4 unuze bölelim ben 5 le devam etcem bana çok para lazım biraz daha kazanırsak yine atarim
Duy enişte duy@Enişte ( dolandirmasina rağmen. )
@Losers
@Hayat1kumar
@keskin4455
7200 çekim verdik 2200 u 4 unuze bölelim ben 5 le devam etcem bana çok para lazım biraz daha kazanırsak yine atarim
Sende enişte gibi popüler kültüre uyup trx istemezsin umarım@Enişte ( dolandirmasina rağmen. )
@Losers
@Hayat1kumar
@keskin4455
Dayı doğum günü olan adam uyur mu geceden tetikte bekliceksinYarin dogum gunum siteler arar diye erken uyuycakdim iyiki uyumamisim
Yesin erhana feda olsun umutPara odensin yollarim erhana 3 unuz erhana IBAN atın o yollar size ama acil yazın ibani 10 dk geç kaldın diyip rulet girebilir
Olm gunduz nasil acicam tlfnalarinla.zaten bu sene hic bi yere yatirim yapamadim tek site kullandim oda 50 lira ekliyomus sabit.hayattaki sansimDayı doğum günü olan adam uyur mu geceden tetikte bekliceksin
Dağıtımcı parası çarpı 2 dir kardeşim racon budurPara odensin yollarim erhana 3 unuz erhana IBAN atın o yollar size ama acil yazın ibani 10 dk geç kaldın diyip rulet girebilir
Yeter dayı 50 tl ye 40 takla atarız bizOlm gunduz nasil acicam tlfnalarinla.zaten bu sene hic bi yere yatirim yapamadim tek site kullandim oda 50 lira ekliyomus sabit.hayattaki sansim