- 1,268
- 664
- 113
🤣Sende enişte gibi popüler kültüre uyup trx istemezsin umarım
🤣Sende enişte gibi popüler kültüre uyup trx istemezsin umarım
Enişte sen de Hakan gibi 20 betten Sweet mi çeviriyon yoksa dağıtım parasınıPara odensin yollarim erhana 3 unuz erhana IBAN atın o yollar size ama acil yazın ibani 10 dk geç kaldın diyip rulet girebilir
Umutun parasını 100 betten de çevirim dost benim dostumEnişte sen de Hakan gibi 20 betten Sweet mi çeviriyon yoksa dağıtım parasını
Youcas 2.5 at 2.5 varBu para neden ödenmiyor kafayı yicem o değilde 5 bine freebet falan varmı veren güzel site
Bu ara siteler kazananı sevmiyorBu para neden ödenmiyor kafayı yicem o değilde 5 bine freebet falan varmı veren güzel site
Orda no bonusum dost huhubet youcas bı site daha vardı hepsinde nobonusYoucas 2.5 at 2.5 var
Dudak botoksunu senin ısmarladığına dair söylentiler varUmutun parasını 100 betten de çevirim dost benim dostum
Aynı herkesi nb yapıyor puştlarOrda no bonusum dost huhubet youcas bı site daha vardı hepsinde nobonus
Selamlar modum uyuyorsun sandikWP MUHABBET ALANI DEĞİL BEYLER.
Tmm sen yat ben bakarım buralara reisWP MUHABBET ALANI DEĞİL BEYLER.
Dost Allah’ını seversen başkan olmasa bu yummy ugursuzunu ilk gün banlarsın dimiWP MUHABBET ALANI DEĞİL BEYLER.
Sen bakma shellac forumda en çok beni severDost Allah’ını seversen başkan olmasa bu yummy ugursuzunu ilk gün banlarsın dimi
Sen kimsin ki güzel ve tatlı kardeşimHadi be kardeşim bi kere de takip ettirmeden biri çıksın desin ki al kardeşim roll aç falan. Nerde bu zengin delikanlılar @AllanSaintMaximin
Dedim umut bana d g hediyesi bi rolex alir aldik 😁Bu para neden ödenmiyor kafayı yicem o değilde 5 bine freebet falan varmı veren güzel site
Yok ya ben beceremiyorum rol işini bugün 3.65 oran yazacaktım ulan dedim fazla bu oran kendi param olsaydı mesela basmıstım gittik karar değiştirdik yattık başkasının parasıyla olmuyorHadi be kardeşim bi kere de takip ettirmeden biri çıksın desin ki al kardeşim roll aç falan. Nerde bu zengin delikanlılar @AllanSaintMaximin
Mesajları okudum seninhix sevmedim kral yanlış anlama biraz ego var sendeSen kimsin ki güzel ve tatlı kardeşim