- 39,380
- 33,028
- 113
Ben 100 attıydım kaybettiydi bu sefer kazanacam dost diyip sinyale geçtiydi50 tl attım ona 2020 de ilk parayı atınca sandı devamı gelecek o gün bugün inek gibi sağıyorum enayiyi
Ben 100 attıydım kaybettiydi bu sefer kazanacam dost diyip sinyale geçtiydi50 tl attım ona 2020 de ilk parayı atınca sandı devamı gelecek o gün bugün inek gibi sağıyorum enayiyi
Hayal kuruyoruz işte max verir mi jackpot düşer mi. 3 sene oldu max win alamıyorum hala deniyorum bende de biraz aptallık var galiba 🤣Slota para dayanmaz
İyi kanka dolanıp duruyoruz işte seni sormalıHatırladım reis nasilsin
Dm kapatmış enişteReklam arası dost bu arada para ödendi enişteye ibani attınız mı gonderiyom ona şimdi
Umut erhanin payini bana at 1kya 1k alam o seni tokatlamis intikam alalim kardesim 😁Reklam arası dost bu arada para ödendi enişteye ibani attınız mı gonderiyom ona şimdi
Baya hizlilarmis la.bak bakam nb olmusmusunReklam arası dost bu arada para ödendi enişteye ibani attınız mı gonderiyom ona şimdi
Sanki zengin awk bide dm kapatiyo.iban at roll kasasi atayim diyen olsa diyemiycek 😁Dm kapatmış enişte
Kafa rahatken denıcen biraz slotu ya acil para lazımken vermiyor kodumun şeyiHayal kuruyoruz işte max verir mi jackpot düşer mi. 3 sene oldu max win alamıyorum hala deniyorum bende de biraz aptallık var galiba 🤣
Betgray bak orda oluyor bazen freebet2200 erhana attım 5 bini hangi siteye atayım beyler varmı öneri
Ana parayı katlarım diyosan her türlü 5e 2500 fb veriyor betorbet ama fb 4 maç istiyor2200 erhana attım 5 bini hangi siteye atayım beyler varmı öneri
Otoo cevap veritoe mesajı okumadann. Yaa**rakNe diyor bu anlayabilen var mı
Ekli dosyayı görüntüle 951051
Bekabet 5kya 2500 frebet var iyi sitedir2200 erhana attım 5 bini hangi siteye atayım beyler varmı öneri
Tespitin alası puajajajaSanki zengin awk bide dm kapatiyo.iban at roll kasasi atayim diyen olsa diyemiycek 😁
Youcas diye site var ordada var 2.5kya 2.5k bilen yazsin.istersen casiveraya at 5kya 1.750 kauip veriyor ama limitler dusuk nba haric.sen nbaden anliyosun nba oynarsin mac cok var2200 erhana attım 5 bini hangi siteye atayım beyler varmı öneri
Muhabbetimizi bilmiyorlar çoğu zaman eskiden beri konuştuğumuz kişilerle 2023 te üye olmuş aktifiz diyo eski üyeyiz biz 2019 2020 den beri konuşuyoruz hep neyse para geldi Güzel bi maç bakalımSen sasirmissin kardes.tanimadigin icin bunu yazmissin ama umut bu yorum yapilicak bisi olsa en basta @Enişte yapardi bu yorumu 😁
Oraya atayım ozaman tmmAna parayı katlarım diyosan her türlü 5e 2500 fb veriyor betorbet ama fb 4 maç istiyor
Şimdi ya enişte senin payı atmazsa puahhaUmut erhanin payini bana at 1kya 1k alam o seni tokatlamis intikam alalim kardesim 😁
Erhan seninle ortak su betvaktini alak laMuhabbetimizi bilmiyorlar çoğu zaman eskiden beri konuştuğumuz kişilerle 2023 te üye olmuş aktifiz diyo eski üyeyiz biz 2019 2020 den beri konuşuyoruz hep neyse para geldi Güzel bi maç bakalım
Sağlam bir yere at2200 erhana attım 5 bini hangi siteye atayım beyler varmı öneri