Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling Yusuf3504 | Kasa 1700 Hedef 12 15 k

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Hayat1kumar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
113,435
63,460
113
Beyler @akgul383 @egehandro bu 2 arkadaşa 500 atalım ekstra bu kardeşim kaçtır geliyor boş gitmesin 500 de @Hayat1kumar atayım sonrasına bakalım atmadıklarım kusura bakmasın mesajlarda dikkat ettim diğer arkadaş ekstra rol dışı gönlümden koptu çekim vereyim gelince size ulaşacağım trx atarsınız dostlar
Eyw tsk ettim saolasin

nerde

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
7,103
1,072
113
Dost ilk 2 sayfa gir seçtiğim 2 arkadaştan sonra gelmişsin yanlışsam yanlışsın de
Abi bende bekliyodum odul ama sen seciyon sonucta biz bisi demeyiz gönlünden kime vermek gelirse verirsin bizimki sadece beklenti

LuckRun

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
454
52
28
Dost ilk 2 sayfa gir seçtiğim 2 arkadaştan sonra gelmişsin yanlışsam yanlışsın de
Kardesim 2. Sayfada gelmişim ben akgul egehamdro ve ben baştan beri takip eden 3 kisi biziz zaten sonradan gelen birini almissin sen listeye 3. Kişi ben olmaliydim

egehandro

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
23,123
19,445
113
Kardesim 2. Sayfada gelmişim ben akgul egehamdro ve ben baştan beri takip eden 3 kisi biziz zaten sonradan gelen birini almissin sen listeye
Son aldığı kişiyi kendi içinden geldiği için sempati duyduğu için almış, roll ödülü alan 2 kişi var o da gayet hakkaniyetli.
Kaldı ki Tc onayın yok 200 mesajın var zaten ödül hak etmiyorsun sistem gereği

LuckRun

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
454
52
28
Son aldığı kişiyi kendi içinden geldiği için sempati duyduğu için almış, roll ödülü alan 2 kişi var o da gayet hakkaniyetli.
Kaldı ki Tc onayın yok 200 mesajın var zaten ödül hak etmiyorsun sistem gereği
İçinden geldiğine vereb8lir eyvallah ta burada emek var 200 250 de su adama atayim diyebilir ben olsam oyle yapardım odul hak etmediğimi bilmiyordum başta keske deseydiniz neyse eyvallah sikinti yok

akgul383

Sabır herşeyin ilacıdır.
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
24,136
8,263
113
İçinden geldiğine vereb8lir eyvallah ta burada emek var 200 250 de su adama atayim diyebilir ben olsam oyle yapardım odul hak etmediğimi bilmiyordum başta keske deseydiniz neyse eyvallah sikinti yok
Dost anlıyoruz senide hangi birimize versin adam kaç kişiyiz şurada

nerde

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
7,103
1,072
113
200 sana 200 bana fena olmazdida kanka yapacak bisi yok .d.d

egehandro

Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
23,123
19,445
113
Kral ss attırma bana tc onayı ve mesaj yüzünden ödül alamayacağını açıklamışım sana önceden joafelix konusunda gir eski mesajlarına bak

LuckRun

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
454
52
28
Bu arada hakkaniyet diyorsun ama ilk gol ilk won haberini veren hep ilk ben oldum baştan sona oku sayfayı o kadar takip ettim yani

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...