- 28,161
- 13,770
- 113
bu gece kım zengin oldu freebetlerden
100 k kazanip 30 k dağıtıyor adamlar abartmadost çok yanlış konuştun burda adamlar rol yapıyor 100 K kazanca 1 K veriyorlar bende 6 bin kar etmişim zaten kazancın yüzde 25 ini vermişim ben daha bişe demiyorum ne diyim
ma🤣
Saol dost haklısın çekim gelince arkadaşlar ben size ulaşırım @Shellac konu bittiDostum sen böyle yaparsan daha çok sana söylenirler haberin olsun kazancın daim olsun konuyu kapatır yeni konu ac devam etmek istersen ordan et bence
Bende de yok zaten 500₺ için yan çizen kendine eder dost herkese bunu demiyorum zaten sana dedim sabahtan beri roll kovalıyon gibi geldi kumar krizin varsa diyeKnk bende trx yokki kimseye de guvenme
sanirim bi yusfbu gece kım zengin oldu freebetlerden
Ben sana multi demedim sen kendin multi gibi davrandınNe alakası var kardeşim anlamadim siz her yeni katilana multi muamelesi neden yapıyorsunuz onu anlamadim ben
Knk bu yürü git sende artık 500 sen başladın sigara parasına düştün biraz sonra ekmek parası diyecen heraldeSıkıntı yok kardesim o senin vicdanına kalmış hayırlı geceler ben olsam en azinda. Adam vaktini ayırmış en azindan 1 sigara parasi atayim bari derdim herkes adam olamıyor karakter meselesi hayırlı geceler
Benim tam gaz ya beni kimse durduramazMuro kafayı kırmaya devam mı
yav ben bütün freebetleri iy1.5 maç sonu 2.5 üste bastımsanirim bi yusf
Mesela para degil burada mesele vaktimizi ayırmamız ve hakkımızı alamamamiz yasin yetmiyor bunlari anlamayaKnk bu yürü git sende artık 500 sen başladın sigara parasına düştün biraz sonra ekmek parası diyecen heralde
Virüs de ödevleri de yapıyor ilk ödev geldi Meksikaİyi bari 2gr çıkar
Benim trx e cek (trx im yok)nerde’ye hep ulaşırız oynayacaksan senin trx çekelim ödülü direkt katlarsak 5’de olan maça oynarız
Sen oyle dedin diye soyledim numara sana veririrm o anlamda soyledim .d
Mesela?Ben sana multi demedim sen kendin multi gibi davrandın![]()
gecmis olsunyav ben bütün freebetleri iy1.5 maç sonu 2.5 üste bastım
Akın ve Tahir ortalıkta olmadığına göre para kütük şu anyav ben bütün freebetleri iy1.5 maç sonu 2.5 üste bastım
Eyw Ağa sağolasın beni o durumda en son 2.5 k şu karaktersiz vurmuştu @Losers sende aynı duruma düşme diye geldim sen oyna ben bulurum şimdi bir yerlerdenBende de yok zaten 500₺ için yan çizen kendine eder dost herkese bunu demiyorum zaten sana dedim sabahtan beri roll kovalıyon gibi geldi kumar krizin varsa diye
İnşallah sen olmuşsundur yada @blanksbu gece kım zengin oldu freebetlerden
Sen yap çekimini knk ödül kazanan arkadaşlara da veririsin ödülünü adam 6 k kar yapmş ztn 1500 tlsini dagıtyor bi daki roldede alamayanlar alır aga adam gerekeni yapmış ztndost çok yanlış konuştun burda adamlar rol yapıyor 100 K kazanca 1 K veriyorlar bende 6 bin kar etmişim zaten kazancın yüzde 25 ini vermişim ben daha bişe demiyorum ne diyim