- 19,794
- 4,161
- 113
Adam karın yarısını dagıtı helal olsun@egehandro @akgul383 @Hyper28 @nerde @Hayat1kumar dostlar mesajları açtım jojo kullanıcı ilteriseniz direk ordan atayım
Adam karın yarısını dagıtı helal olsun@egehandro @akgul383 @Hyper28 @nerde @Hayat1kumar dostlar mesajları açtım jojo kullanıcı ilteriseniz direk ordan atayım
Dost sana gönderdim bi baksana gelmiş mi ona göre göndermeye devam edim
Bende jojoyu sewmiyom iban olmazmi yada trx@egehandro @akgul383 @Hyper28 @nerde @Hayat1kumar dostlar mesajları açtım jojo kullanıcı ilteriseniz direk ordan atayım
Reis en son seni halledelim sen forumun yabancısı değilsinDost jojo olmasa olur mu ya sevmiyom orayı hiç trx veya İban veriyim ben
Bir dakikanı rica ediyorum dostDost sana gönderdim bi baksana gelmiş mi ona göre göndermeye devam edim
Hiç sorun yok dostReis en son seni halledelim sen forumun yabancısı değilsin
Gelmiş dost kesene bereketReis en son seni halledelim sen forumun yabancısı değilsin
Abi bende dm den iban attim olursa cok daha iyi olur benim icinReis en son seni halledelim sen forumun yabancısı değilsin
Jojodan atamanki bir kişi hakkımı ne veriyordu arkadaşına gonderdenReis en son seni halledelim sen forumun yabancısı değilsin
Allah'tan banlandı var ya hızımı alamamıştım içinden geçecektim deGelmiş dost kesene bereket
3 kişi yolladım bile kaldı 2 kişiJojodan atamanki bir kişi hakkımı ne veriyordu arkadaşına gonderden
Uzun zamandır girmiyordum zamandinda 400 yatirmistim özel oran kraliydim 6 tane acarlardi birini alırdım gelirdi ip sen kapattılar yoksa doğum günümde 20 çekerdim enkotu3 kişi yolladım bile kaldı 2 kişi
Link atarmisin kardeş3 kişi yolladım bile kaldı 2 kişi
Şerefi olsun git gene 100 oran dene gel puahahhaHayırlı geceleriniz olsun beyler
8102 domainLink atarmisin kardeş
Bence başka birisiydi oBaşka bana düşman olan yok diye onu tahmin ettim bilgim yok
Hayırlı geceler agaHayırlı geceleriniz olsun beyler
Bilmiyom ama eskilerdenBence başka birisiydi o