Yaw walla cok iyi olur 200 e de raziyim benMantıklı
Yaw walla cok iyi olur 200 e de raziyim benMantıklı
Ben yokum ben sadece arkadaş alisik olmadığı için desteğe geldim ben yokum @Yusuf3504Çok da hatırlamıyorum konuyu ama ikisi vardı di mi başka biri var mı
Valla adama helal olsun karın yarısını dagıttı
Tamam seçti zaten sen ve hypers 250şerYaw walla cok iyi olur 200 e de raziyim ben
Bunun yerin3 diyor sanki beni ilk başta listeye almis gibibeyler @LuckRun bunun yerine bi kişide siz seçin yine gönlümden geldi ama buna yok
Adamsin be reis isin rast gelsin valla cok iyi oldu ya
Eyvallah dostBen yokum ben sadece arkadaş alisik olmadığı için desteğe geldim ben yokum @Yusuf3504
Kaybol karaktersizSövmicem hayatım sana bildirdim sadece uçağının kalkmasını bekliyorum
kavga cıkmasın ver bana 115 tl sigara parası herkes dagılsun , 6 taç atışına 22k gitti4 yapalım kişi sayısını kim olsun 4.
Benim emegim var kardeşim forumdakilerde 'de var onlarinda bende var31k mesajla sen iyi alin teri dökmüşsun o belli
Burdayım aga😍4 yapalım kişi sayısını kim olsun 4.
Kodlamayı sen mi yaptin siteyeBenim emegim var kardeşim forumdakilerde 'de var onlarinda bende var
Eyvallah usta
Saol dost varolBen yokum ben sadece arkadaş alisik olmadığı için desteğe geldim ben yokum @Yusuf3504
Senin dm kapali heralde senin bana dm atman lazim 😊beyler @LuckRun bunun yerine bi kişide siz seçin yine gönlümden geldi ama buna yok
Forumun hak yiyenleri
Sen ilk başta bana salça oldun daha yanlış bisey yazdim diye mesaj kasma dedin konuyu dağıtan kaos çıkaran sensin