- 19,799
- 4,164
- 113
Ucu ucuna geldi
Iyidir hic yoktan6 K tek kar var şuan
Kar cebe yakışır dur kardesim o zamab6 K tek kar var şuan
Kar cebe yakışır bnce genede sen bilirisn knkNe yapak beyler devam mı 1 adım daha ?
Kesene bereket kardeşim bol sansNeyse beyler ben çekeyim sırf 2 arkadaş daha yararlansın diye yine devam ederim çektikten sonr aben
En güzeli bu tbrkler.digerinde bol sanslarNeyse beyler ben çekeyim sırf 2 arkadaş daha yararlansın diye yine devam ederim çektikten sonr aben
Valla düşüncen guzel gule guke harca reisNeyse beyler ben çekeyim sırf 2 arkadaş daha yararlansın diye yine devam ederim çektikten sonr aben
Daim olsun ustaNeyse beyler ben çekeyim sırf 2 arkadaş daha yararlansın diye yine devam ederim çektikten sonr aben
Eline emeğine sağlık tebriklerNeyse beyler ben çekeyim sırf 2 arkadaş daha yararlansın diye yine devam ederim çektikten sonr aben
Eyvallah kesene bereketBeyler @akgul383 @egehandro bu 2 arkadaşa 500 atalım ekstra bu kardeşim kaçtır geliyor boş gitmesin 500 de @Hayat1kumar atayım sonrasına bakalım atmadıklarım kusura bakmasın mesajlarda dikkat ettim diğer arkadaş ekstra rol dışı gönlümden koptu çekim vereyim gelince size ulaşacağım trx atarsınız dostlar
Ah be kör talih bize gene gülmedi gule gule harcayin reisBeyler @akgul383 @egehandro bu 2 arkadaşa 500 atalım ekstra bu kardeşim kaçtır geliyor boş gitmesin 500 de @Hayat1kumar atayım sonrasına bakalım atmadıklarım kusura bakmasın mesajlarda dikkat ettim diğer arkadaş ekstra rol dışı gönlümden koptu çekim vereyim gelince size ulaşacağım trx atarsınız dostlar
Kesnee bereket ödül alanlarda tebriklerBeyler @akgul383 @egehandro bu 2 arkadaşa 500 atalım ekstra bu kardeşim kaçtır geliyor boş gitmesin 500 de @Hayat1kumar atayım sonrasına bakalım atmadıklarım kusura bakmasın mesajlarda dikkat ettim diğer arkadaş ekstra rol dışı gönlümden koptu çekim vereyim gelince size ulaşacağım trx atarsınız dostlar
Eyvallah kesene bereket olsunBeyler @akgul383 @egehandro bu 2 arkadaşa 500 atalım ekstra bu kardeşim kaçtır geliyor boş gitmesin 500 de @Hayat1kumar atayım sonrasına bakalım atmadıklarım kusura bakmasın mesajlarda dikkat ettim diğer arkadaş ekstra rol dışı gönlümden koptu çekim vereyim gelince size ulaşacağım trx atarsınız dostlar
Kardesim bende başından beri buradaydım be en azindan 4 e bolseydinBeyler @akgul383 @egehandro bu 2 arkadaşa 500 atalım ekstra bu kardeşim kaçtır geliyor boş gitmesin 500 de @Hayat1kumar atayım sonrasına bakalım atmadıklarım kusura bakmasın mesajlarda dikkat ettim diğer arkadaş ekstra rol dışı gönlümden koptu çekim vereyim gelince size ulaşacağım trx atarsınız dostlar
Ben site trx vereceğim zaten dost katlayabilirsem sana ulaşırım ama çok uzun zamandır kazanç yok bende.Ah be kör talih bize gene gülmedi gule gule harcayin reis