- 23,123
- 19,445
- 113
Kesin hesapta bakiye görmüştür o1.5 ay geçmiş üstünden![]()
Kesin hesapta bakiye görmüştür o1.5 ay geçmiş üstünden![]()
Bu neymiş beBeyler tahmin edin ne oldu😂
Ekli dosyayı görüntüle 982751
Geçmiş olsun benimkide görmüyordu 50 k bayıldık yaptırdıkgözler görmüyor artık reis
Doğrulmayı geçtim hareket bile edemedikIste o cekimden sonra dogrulmadi degilmi toton![]()
keşke nisan hiç bitmeseymiş...Buda şanstı mesela
Ekli dosyayı görüntüle 982755
Keşkekeşke nisan hiç bitmeseymiş...
Ya iste aynısı bana oldu lig evam ederken bi 80 aldım o gün bugündür 2 bile göremiyorumDoğrulmayı geçtim hareket bile edemedik
Şans yok işte kombineyi yaparım mesela hep en son koyduğum maç yatarYa iste aynısı bana oldu lig evam ederken bi 80 aldım o gün bugündür 2 bile göremiyorum![]()
bende 6 taça yattım işte , afrika malı 2 kırmızı görmese 22k geliyordu taçlar gelirdiŞans yok işte kombineyi yaparım mesela hep en son koyduğum maç yatar
La dur adam zaten 6 aldi 2.5 dağıttı baksa rol yaparsa takipleriz@Yusuf3504 jojo kullanıcı adı atalım bizde ufaktan ödül alalım mı![]()
Lo adama etiket atıp durma🤣@Yusuf3504 jojo kullanıcı adı atalım bizde ufaktan ödül alalım mı![]()
Attım 100 tl kaldı orda onuda sana attım ne yapacan anlamadım ki@Yusuf3504 jojo kullanıcı adı atalım bizde ufaktan ödül alalım mı![]()
50 tl diyor belli ki krize girmiş kumar 100 attım 20 tur 5 betten balıkçı çevirsin 😀Lo adama etiket atıp durma🤣
kesene bereket , uçak , kupon , 100k olur sabahaAttım 100 tl kaldı orda onuda sana attım ne yapacan anlamadım ki
Etiket ata ata Yusufu getirdi gene konuya 🤣Attım 100 tl kaldı orda onuda sana attım ne yapacan anlamadım ki
yok reis ben slottan hiç anlamam50 tl diyor belli ki krize girmiş kumar 100 attım 20 tur 5 betten balıkçı çevirsin 😀
Egtden 100 lira tek spin at oturursa 20 çekersen dinle beniyok r
yok reis ben slottan hiç anlamam![]()
dur daha para bile gelmediEgtden 100 lira tek spin at oturursa 20 çekersen dinle beni
10 saniyelik hevesini alsın knk 🤣 dokanma50 tl diyor belli ki krize girmiş kumar 100 attım 20 tur 5 betten balıkçı çevirsin 😀