- 7,136
- 7,375
- 113
Valverde hat-trick > Bam adebayo 83 sayısıHattırıck
Valverde hat-trick > Bam adebayo 83 sayısıHattırıck
Olacak iş miValverde 4 gol atar aldık yatıyoz
Real 1.5 üst gol demiştim ilkyarıdan geldi kupon, keşke real 2.5 üst gol deseymişimValverde 4 gol atar aldık yatıyoz
He ya dün gece ne olmuş öyle sabaha karşıValverde hat-trick > Bam adebayo 83 sayısı
Olur tebrikOlacak iş mi
Kazanır City bekler daha o 🤣Oran 2
Handikaplı bile denenebilir
City bu akşam çok rahat kazanır
Fıs ya son çeyreğe kadar hadi neyse son anlarda bilerek faul yapıyolar elemana rezillikHe ya dün gece ne olmuş öyle sabaha karşı
Şu şekil ileri görüşlü olacaksınOran 2
Handikaplı bile denenebilir
City bu akşam çok rahat kazanır
Bu arkadaşın sorunu bu maalesef GS konusunda da böyle futbolu çok iyi bildiğini zannediyor yetmiyor düşüncelerini çok net ve her şeyin garantisi var üslubuyla yazıyor bunu yüzyılın bankosu diye değil de Man City Real e göre daha iyi bu sezon MS 2 olabilir diye ihtimalini paylaşsa bu kadar rezil olmazdı ama atıp tutmaya bayılıyor çok bilmis triplerinde ve tek kendisi biliyor zannediyor 😄 ha diyeceksiniz ki utanır artık böyle yapmaz hayır AKP'li kendisi utanması yok haftaya rövanş maçında yine aynı konuyu acar 😄bu çok bilmişe aldanıp Real Madrid'i karşınıza almayın. Man City de eski Man City değil. 3.55den MS 1 denedim yatacaksak 3.55den yatalım
Adebayo rahmetli Kobe Bryant'ı geride bıraktı tarihe geçtiValverde hat-trick > Bam adebayo 83 sayısı
Real bodo finali olur bodo kazanırReal 1.5 üst gol demiştim ilkyarıdan geldi kupon, keşke real 2.5 üst gol deseymişim
Tüm salon rakipte dahil götünü yırttı 83 ü geçsin diye 30 fark varken bilerek faul yaptılar adamaAdebayo rahmetli Kobe Bryant'ı geride bıraktı tarihe geçti