- 7,999
- 3,853
- 113
City alır demiş oranlar şut u yok 200 milyon dolarlık forveti var birde Şaban
Bunun verdiği kombinenin tersine haftasonu kupon yapalım 😁Çok bilir gibi konu açmış böyle mors olunmaz 10 maç oynasalar ilk yarı böyle bitmezdi
Vururlar seni merdo merdoOran 2
Handikaplı bile denenebilir
City bu akşam çok rahat kazanır
iyi ki real kazanır 2.5 üste 5k atmısım sagol kardeşimDirenemez dost direnemez burası şampiyonlar ligi adamı madam yaparlar madam
Çok gıcık bir tip değil mi Allah'ın zoruna gitmesin mbappe ile gıcıklık konusunda yarışırlarMaymun Vini penaltıyı kaçırdı
Ya harbiden varya iğrenç bir topçu vini ya gram sevmiyorum gram haz almıyorum şişirilmiş balon resmenÇok gıcık bir tip değil mi Allah'ın zoruna gitmesin mbappe ile gıcıklık konusunda yarışırlar
Valverdeye salsaydıKullandığı penaltıya bak![]()
Kafayı futbola verse 5 yıl üst üste balon dor alırYa harbiden varya iğrenç bir topçu vini ya gram sevmiyorum gram haz almıyorum şişirilmiş balon resmen
Tarihe geçerdi iyice dört gol birdenValverdeye salsaydı
Öyle böyle irilti etmiyor lavuğun tipi beni.Birde o tiple taş gibi manitasına hakaret ediyorduÇok gıcık bir tip değil mi Allah'ın zoruna gitmesin mbappe ile gıcıklık konusunda yarışırlar
Kafayı Ester Expotico ya verse 2 seneye ...hubKafayı futbola verse 5 yıl üst üste balon dor alır