- 2,905
- 1,507
- 113
tebrikler dayı mutlu seneler15 Nisan geçtiğimiz 2 gün önce matbet 500 ekledi doğum günüme.. bakiye 250 kalınca bonus satın aldık.Le Cowboy da kaç tl verdi dersiniz büyük sürpriz hele ki bu oyunda))Ekli dosyayı görüntüle 959373
tebrikler dayı mutlu seneler15 Nisan geçtiğimiz 2 gün önce matbet 500 ekledi doğum günüme.. bakiye 250 kalınca bonus satın aldık.Le Cowboy da kaç tl verdi dersiniz büyük sürpriz hele ki bu oyunda))Ekli dosyayı görüntüle 959373
Dayi en cok seni özledim keyifler nasıl
Egebet sitede mağaza da en altta %99 indirimle 50 fresin alabilirsiniz.sweet de cevir
Kaç kuruş dedeEgebet sitede mağaza da en altta %99 indirimle 50 fresin alabilirsiniz.sweet de cevir
Kaç kuruş dede
[/QUOT
50 tl
Giriş için tiklanmiyor dayı 1k mızı alalım surdan🎰🎰
🌐 VİP CLUB ÜYELERİNE ÖZEL NAKİT !
🎰 Seviye 4 ve 6 Arasına
💰 250₺ Nakit
🎄 Nakit Kod: vip250
🎰 Seviye 7 ve 9 Arasına
💰 500₺ Nakit
🎄 Nakit Kod: vip500
🎰 Seviye 10 ve 12 Arasına
💰 750₺ Nakit
🎄 Nakit Kod: vip750
🎰 Seviye 13 ve Üzeri
💰 1.000₺ Nakit
🎄 Nakit Kod: vip1000
👑 Detaylar Bonus İçeriğinde Yazmaktadır.
⏰ Promosyondan 23:59 Saatine Kadar Yararlanabilirsiniz.
✅ Giriş İçin Tıkla ✅
Ya dostum gider telegrama " zlot" yaz..al san link..bunu da sormayın artık..Giriş için tiklanmiyor dayı 1k mızı alalım surdan
Heycan yapma dayı sakin olYa dostum gider telegrama " zlot" yaz..al san link..bunu da sormayın artık..

Dayı millette küfür etme dayıGelen bir SMS..( neredeyse 1 yıl oldu 250 tl yatırım yaptık.Hesaba geçmediler birde hesap işlem dökumanini selfi olarak göndermemi vs isteyen dolandici site..Hatta wattsap temsilci açik olarak yazi site dilandicidir. ödeme yapmiyor bende ayrildim diye..Ayni canlı destek ( Beste o.ç.) yine karşımda.Destege bağlanırken ad-Soyad ve k.ad ...yoktur olarak ..
Geçen konuşmada önce bu SMS i verdik.
FAST ILE ANLIK 250TL YATIRILAN TEK SITE! Max 15 Dakika Cekim MadridKing! HER YATIRMA EK GATE OF SPIN! Kazancin Adresi! https://cutt.ly/sr3enOL6 B389
linki
https://madridking385.com Ekli dosyayı görüntüle 965220