Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Zincir Marketler Hakkında

Bonanza

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,035
1,424
113
Beyler uzun zamandır farkettinizmi
A101/ BİM /ŞOK gibi bazı çakallar
sadece etiket değiştirmek için +1 kişi
Fazladan personel alımı yaptılar her gittimizde yüzlerce etiket değişiyor bu iş nereye gidiyor böyle 1 aydan 12 aya kadar aralısız fiyat değişim leri görüyoruz
Birde yeni ürün geldiğinde eski ürünleri tarihi bitmek üzere olan ürünleri ön kısma koyuyorlar insanlık kalmamış bunları sağlam bir ders verecek bir yönetim şart allah yardıncımız olsun bu wampirler bizim resmen kanımızı içiyor

Baronizm

......
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
12,149
7,752
113
Ben şokta çalıştım dikkatimi çekmişti deterjanı %150 kar ile satiyorlardı

Bernardo1

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,180
3,093
113
Depolar da kızlı erkekli yakın ortamlar oldugu için çalışma ortamı güzel oluyor bir de yemekleri çok iyi. Beyaz yaka olarak yillardır çalışıyorum ama depoda isciyken yakinlastigim kadınlar da yediğim yemekleri bir daha hiç goremedim

Bonanza

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,035
1,424
113
Ben şokta çalıştım dikkatimi çekmişti deterjanı %150 kar ile satiyorlardı
Bunları napacan aslında halk olarak tüm Türkiye'de 3 zincir marketlerin camlarını indiricen ya komple kapacaklar yada sorgusuz devam edecekler ama bizim halkımız korkkak

Bonanza

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,035
1,424
113
Depolar da kızlı erkekli yakın ortamlar oldugu için çalışma ortamı güzel oluyor bir de yemekleri çok iyi. Beyaz yaka olarak yillardır çalışıyorum ama depoda isciyken yakinlastigim kadınlar da yediğim yemekleri bir daha hiç goremedim
Bir üründe ℅300 ortalama karla satış yapıyor kanka bırakta yemek iyi olsun

dennozim

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,183
1,764
113
Fazladan personel alımı yaptılar her gittimizde yüzlerce etiket değişiyor bu iş nereye gidiyor böyle 1 aydan 12 aya kadar aralısız fiyat değişim leri görüyoruz
Birde yeni ürün geldiğinde eski ürünleri tarihi bitmek üzere olan ürünleri ön kısma koyuyorlar insanlık kalmamış bunları sağlam bir ders verecek bir yönetim şart allah yardıncımız olsun bu wampirler bizim resmen kanımızı içiyor
sebebi biziz o yuzden uzulmuyorum artik dunyanin en korkak toplumuyuz hic birseye ses cikarmadigimiz icin boyle

Bonanza

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,035
1,424
113
sebebi biziz o yuzden uzulmuyorum artik dunyanin en korkak toplumuyuz hic birseye ses cikarmadigimiz icin boyle
Bunun sebebi çok belli sorgusuz sualsiz cezaevi yönetim Le alakalı insanları korkuttu malesef aslında korkmuyoruz da arkada kalanlar ne yapar korkusu var tek korkumuz o

guns n roses

⚫⚫⚫
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,810
2,667
113
[
kasadan para çalıp kumara attin mi hiç dogru söyle

Bonanza

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,035
1,424
113
KamQUOTE="MaximLestienne, post: 11688147, member: 73740"]
Akp bunlara kol gibi cezalar kesiyor onlar da halktan çıkarıyor hıncını bu saydıkların tabi ki etiketleri yakın olanı öne koyacak skt kontrolü yaptırıyorlar her gün sktsi geçince iade de yok bunlarda direkt fire olarak personele geçiriliyor. Sktsi geçen tavuk yoğurt gibi ürünleri kasadan gecirip çöpe sallıyorlar onlar da kasiyerlere giriyor bunu önlemek için de son 1 2 gün kalan tavukları falan indirimli satarlar genelde 1 alana 1 bedava falan diye tabi bunu mağaza sorumlusu tanıdık müşterilere veriyor buralarda çok çalıştım zamanında çekilecek dert değil bunlar her işi yaparsın da hayatında bir sk becerememis tek olayı senden seneler önce oraya girip sorumlu olan zekasiz amirlerin ağız kokusunu çekmektir.
[/QUOTE]
K

Kanka ceza kesiyor onlar halka geçiriyor diye bir kaçış olamaz öyle birşey yapacaksın ki birdaha cesaret edemeyecek demkki ikisi bir olmuş halk soyuyor

2002

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,562
3,346
113
Hepsinin a** s****

Bonanza

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,035
1,424
113
Aslında şöyle bir ceza kesilmesi lazım örneğin istanbul bir mağzaya ceza kesildi o ilde 2 yıl birdaha mağza açamayacak aynı mağza tekrar ceza kesildi o mağzayı men edicek kapatıcak

Bonanza

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,035
1,424
113
Aslında şöyle bir ceza kesilmesi lazım örneğin istanbul bir mağzaya ceza kesildi o ilde 2 yıl birdaha mağza açamayacak aynı mağza tekrar ceza kesildi o mağzayı men edicek kapatıcak
Böyle olursa anca önüne geçilir fakat ikiside aynı çanaktan beslendiği için köpek köpeği ısırmaz gibi birşey ortaya çikiyor

Yönetim zaten dünden razı halk sömürmeye

Osman1331

Saygılarımla...
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,275
1,857
113
Kanka BİM'den nefret ediyorum