Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Zincir Marketler Hakkında

Bonanza

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,031
1,422
113
neyse önemli olan eşinizin sağlığı reis. allah korumuş
Dedim ya eğer ogün pazar olsaydı öğlen kalkardık gitmişti kız valla işe gidiyoruz diye sabah 6 kalktım bi baktım aşırı hızlı nefes alıyor bilinç yok du hastene götürdük biraz daha gelmese ölürdü dedi doktır ogece ben o tavuktan zerre yemedim acayip bir koku var dedim zaten fazlada aç değildim salata felan yedim nasip işte

kartal060606

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
2,794
1,564
113
Dedim ya eğer ogün pazar olsaydı öğlen kalkardık gitmişti kız valla işe gidiyoruz diye sabah 6 kalktım bi baktım aşırı hızlı nefes alıyor bilinç yok du hastene götürdük biraz daha gelmese ölürdü dedi doktır ogece ben o tavuktan zerre yemedim acayip bir koku var dedim zaten fazlada aç değildim salata felan yedim nasip işte
midesini temizlediler herhalde iyi allah korumuş valla çok geçmiş olsun

dgknsar18

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
1,668
1,740
113
Kardeşim neden insanları galeyana getiriyorsun serbest piyasa diyen hükumeti eleştirmen gerek bu ürünler neden bu kadar pahalı diye iktidarı eleştirmen gerek şok bim a101 bu marketlere bişey diyemezsin

Hayat1kumar

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
113,433
63,460
113
Yani insan sağlığı önemli değil öylemi kanka benim eşim tavuk zehirlendi 4 gün hastanede yattı Allah'tan sabah işe gitmek için kalktıkda yatakta ölü bulmadık kadını eğer ogün hafta sonu olsaydı öylne kadar yatardık kimse fark etmezdi ve eşimi büyük ihtimalle ölüsünü bulurduk sabah kaltım zor nefes alıyor bilinç yok hemen hastaneye kaldırdık önceki gün bim den allım akşam yediğimiz tavuk tarihi geçmiş bozulmuş
Kanka bu işlerin şakası yok bu işi yapıyor şan kar zarara göze alırsın insanları hayvan muamelesi yapmak doğru değil
Bn bozuk urun demedim eski urun dedim.mesela son kullanim tarihi biri 3 gun var digerinin 7 gun var 3 gun var olan on tarafa koyulur bu butun urunlerde boyledir.son kullanma tarihi gecmis urun rafa konulmaz cezalarida agirdir

Bonanza

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,031
1,422
113
Kardeşim neden insanları galeyana getiriyorsun serbest piyasa diyen hükumeti eleştirmen gerek bu ürünler neden bu kadar pahalı diye iktidarı eleştirmen gerek şok bim a101 bu marketlere bişey diyemezsin
Şimdi şöyle bir durum var bunlar kimden besleniyor haktan hükümet yönetim bunlardan ben hepsini eleştiriyor um allah hepsinin bir şekilde cezasını versin dediğim gibi birlik olup bu zincir market camlarını aşağıya indiricen birdaha böyle işlere girmesin yönetim yok bu işe el atsın

Bonanza

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,031
1,422
113
Bn bozuk urun demedim eski urun dedim.mesela son kullanim tarihi biri 3 gun var digerinin 7 gun var 3 gun var olan on tarafa koyulur bu butun urunlerde boyledir.son kullanma tarihi gecmis urun rafa konulmaz cezalarida agirdir
Kültür mantarı vardı 3 gün geçmiş halen rafta duruyor söyledim de kaldırdılar😃

Bonanza

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,031
1,422
113
℅200 ℅300 kar nedemek sömürge olmuyor mu sen ben herşeyde kenara çekilip hükümet dersek bizi daha çok kemirir ler Türkiye de yönetim zaten
A101 BİM ŞOK bu 3/1 arada zaten türkiye yönetim haline gelmiş kanka