- 70,365
- 37,043
- 113
HahahahaahgagagagHala beklemede info geçeyim dedim
HahahahaahgagagagHala beklemede info geçeyim dedim
Senden çok heyecanlanan insanlar var kanka biran önce çek şunu 😆😆😆😆😆Hala beklemede info geçeyim dedim
başta ben 😁😁Senden çok heyecanlanan insanlar var kanka biran önce çek şunu 😆😆😆😆😆
Ooo sana para olsun yeter ki 😆başta ben 😁😁
Kemirir hemen 🤣başta ben 😁😁
Bayılırım elim ayağım titriyor nerde kaldı çekim 😁Ooo sana para olsun yeter ki 😆
Bayılırım nerde para gelmedi nerde 😁Kemirir hemen 🤣
Vallahi sana bir şey düşmeyecek gibi Muro başkan başını aldı (paranın) rol açacakBayılırım nerde para gelmedi nerde 😁
Banada 1 bardak suNeyse ben bakkala gidiyorum eve biraz alışveriş yapıyım malum bekleyenler var. BABA olmak ev geçindirmek kolay değil sizlere bol şanslar..
cansın haylan abim adam gibi adam❤Neyse ben bakkala gidiyorum eve biraz alışveriş yapıyım malum bekleyenler var. BABA olmak ev geçindirmek kolay değil sizlere bol şanslar..
Kardeşim sen o karlı dağların arkasında kaynak suyu aramaya devam et görüşürüz 😆😆Banada 1 bardak su
Ben kar suyu sevmiyorum 🤣Kardeşim sen o karlı dağların arkasında kaynak suyu aramaya devam et görüşürüz 😆😆
Estağfurullah canım ne adamı , adamlar sokaklarda kuru sıkı ile gezenler biz sadece insanız görüşürüz 🙏cansın haylan abim adam gibi adam❤
adamsın sen Allah’a emanet ol canım abimEstağfurullah canım ne adamı , adamlar sokaklarda kuru sıkı ile gezenler biz sadece insanız görüşürüz 🙏
1-2 saate ödenirHala beklemede
9'dan sonra işlemi alır onaylanırHala beklemede
9'dan sonra işlemi alır onaylanır1-2 saate ödenir