Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet 220 Bin TL Bankaya Çekilir Mi ?

TheNightMare

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
47,009
9,420
113
Tamam kral bulunmam siz kendi çeteniz arasında döndürün ödülleri yeminliydim bugün açmayacaktım ödül için trip çekiyoruz şuraya bak be
Dostum o işler benlik değil trip falan beni bilen bilir sen kendinle çelişiyorsun ben ona tavrim her konuda belirtiyorsun roll ödülünü alıp kaçanlara tepkide bulunuyorsun kendin o ortama zemin hazırlıyorsun. Ben bana ödül at demiyorum ki orada hak eden bir sürü adam var onlara at. Sen gidip kimsenin bilmediği adama atıyorsun. Benden sana tavsiye olsun ben bu forumun ilk açıldığı günü bilirim. Burda 10 tane multi hesabı olan adam bile var. Ödül olsun her. Hangi bir bilgi alışverişi olsun. Dostluk olsun. Bilinmeyen kimseyle yapma . O adamlar o Multi hesapları cekilislerde şansını artırmak ve milleti dolandırmak için kullanıyor. Burda milletin datasini toplayan grup bile var . Bilmediğiniz çok şey var işin özü bilinmeyen adamdan Uzak dur

elhermano

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
3,488
2,091
113
Az önce Betroy'da 1000 tl ile evo auto rulette 220 bin vurdum. bunu bankaya çeksek sıkıntı olur mu. kriptoyla çeksem heralde 24-48 saat beklemem lazım.
Bu arada aga siteyi farkettim site sponsor ama 10 kişilik kod atıyor foruma onda da yatırım şartı istiyor sonu hüsran olmaz inşallah adamların durumlar belli

cqulec

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,961
4,241
113
Şuan 220 milyonum bile olsa direkt çekerdim

lucius

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
4,248
830
113
beyler trust ta usdt var tron olmadığı için gönderim yapamıyorum çözüm var mı

salvadore

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,537
838
113
Yarın söylenip durur paramın üstüne yattılar diye konu açar 😁
Sallıyor gibi geldi bana da 24 saat kripto çekim hiç bir yerde yok ki zaten. Ama o miktarda o siteden çeker mi bilmem

eminehawk

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
11,078
6,336
113
Sen hala ısrarla demek istediğimi anlamamazliktan geliyorsun kimsenin ödül alamadığı için bişey dediği yok şimdiye kadar takip edip ödül alamadığım 50 konu olmuş bişey dememisim sana mı diyeceğim. Hadi dost şansın bol olsun benden de uzak ol yeter rastgele
Sende benden uzak ol ben anlayacağımı gayet iyi anlıyorum