- 2,653
- 2,197
- 113
İran'a olan yenilgiyi böyle asılsız haberlerle unutturmaya çalışıyorlar
Muhtesem ikilinin bulusmasiKadim dostum nasılsın
Sen nasılsın kuralKadim dostum nasılsın
bedava peynir sadece fare kapanında olur dostumYatıranda yada oynayanda bir problem yok veya oynatanda.ben tarzdan bahsediyorum dostum.
Örneğin sen bir maç oynayıp paylaşsan , altına birisi bu maça oynayan maldır deme hakkına sahip olur senin nezlinde.
İyi değilim kural 😔Sen nasılsın kural
Ooo kertelenkele fatih dostumda burdaymisBre arraklar saçma sapan konular açıp neden insanları meşgul ediyorsunuz geçende biri kertenkele eve girmiş bişey yaparmı gibi saçma sapan konu açmış lütfen yapmayın
Kardeşim senle diger rahatsız arkadaşını tekrar uyarıyorum saçma sapan konular açıp forumun ileri gelen zeka küpü arkadaşları meşgul etmeyin belki içlerinde felsefik araştırma yapan arkadaşlar var dikkatlerini dagıtmayınOoo kertelenkele fatih dostumda burdaymis
Fatih dost sende kertelenkele konusunu açmıştın 😂Kardeşim senle diger rahatsız arkadaşını tekrar uyarıyorum saçma sapan konular açıp forumun ileri gelen zeka küpü arkadaşları meşgul etmeyin belki içlerinde felsefik araştırma yapan arkadaşlar var dikkatlerini dagıtmayın
Ogün büyük korku ve panik halinde açtım normal de açmamFatih dost sende kertelenkele konusunu açmıştın 😂
Tamamdır Fatih dostOgün büyük korku ve panik halinde açtım normal de açmam
olabilir hocam evren sonsuz ax ucu bucagı yok sonsuzhayirli ugurlu olsun uzaylilar uzay gemileri varmis insallah birgün teknoloji ilerlediginde bulusma dilegiyle burdan 2090 a seslnemek istiyorum sanırım oldum ama cok kotu yasadım bu hayatı uzaylılar sizi seviyorum![]()
ABD'nin UFO Belgeleri: Hükümet Ne Açıkladı, Gerçekte Ne Var? | Doğruluk Payı
Trump'ın PURSUE programıyla açıklanan 162 UFO belgesi uzaylı kanıtı içeriyor mu? AARO ve NASA uzmanları ne söylüyor? Kapsamlı analiz.www.dogrulukpayi.com
Bende geçmiş olsun dostİyi değilim kural 😔
@clovers1995 reis ne diyosun bu işe sen anlarsınhayirli ugurlu olsun uzaylilar uzay gemileri varmis insallah birgün teknoloji ilerlediginde bulusma dilegiyle burdan 2090 a seslnemek istiyorum sanırım oldum ama cok kotu yasadım bu hayatı uzaylılar sizi seviyorum![]()
ABD'nin UFO Belgeleri: Hükümet Ne Açıkladı, Gerçekte Ne Var? | Doğruluk Payı
Trump'ın PURSUE programıyla açıklanan 162 UFO belgesi uzaylı kanıtı içeriyor mu? AARO ve NASA uzmanları ne söylüyor? Kapsamlı analiz.www.dogrulukpayi.com
Uzaylılar var zaten dost hatta Amerika'da 51.inci bölge diye üs var oraya Amerikan başkanı dahil özel izinle giriyo o üste uzaylilar ile Amerikalılar teknolojik direktif Alıyo Amerika neden bukadar güçlü zannediyosun dost o bölgeye kimse yaklaşamaz uydudan bile yasaklandı goruntulenmesi@clovers1995 reis ne diyosun bu işe sen anlarsın
KatılıyorumDevletin yerinde olsam belli bir IQ seviyesi belirler, o seviyenin altında kalanları sessizce imha ederdim. Böylece bunun gibi teste bile giremeyecek şahısların konularını görmezdik
Durır durur finalde inerler 😅😅Bizim özel oranı patlatmasalar bari