Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Abd Ufo Belgelerini Açıkladı

totem344

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
2,653
2,197
113
İran'a olan yenilgiyi böyle asılsız haberlerle unutturmaya çalışıyorlar

makina123

Marka Üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
22,654
29,035
113
Yatıranda yada oynayanda bir problem yok veya oynatanda.ben tarzdan bahsediyorum dostum.
Örneğin sen bir maç oynayıp paylaşsan , altına birisi bu maça oynayan maldır deme hakkına sahip olur senin nezlinde.
bedava peynir sadece fare kapanında olur dostum
adamlar resmen dalga geçmişler farkında değilsiniz :D
fifa 2000 mi oynuyorsun uzaylılar gelip futbolcu kaçıracak
realitesi olmayan bir ufo çıkartır uçururlar sahada yalandan
tanrı akıl fikir versin

emirsavas

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
865
840
93
uzaylılarla oyun oynamak uzun uzun tartısmak isterdim fikirlerini duymak isterdim

clovers1995

Gün gelir devran döner
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,104
4,963
113
Kardeşim senle diger rahatsız arkadaşını tekrar uyarıyorum saçma sapan konular açıp forumun ileri gelen zeka küpü arkadaşları meşgul etmeyin belki içlerinde felsefik araştırma yapan arkadaşlar var dikkatlerini dagıtmayın
Fatih dost sende kertelenkele konusunu açmıştın 😂

Kadir2810

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,498
8,712
113
hayirli ugurlu olsun uzaylilar uzay gemileri varmis insallah birgün teknoloji ilerlediginde bulusma dilegiyle burdan 2090 a seslnemek istiyorum sanırım oldum ama cok kotu yasadım bu hayatı uzaylılar sizi seviyorum
olabilir hocam evren sonsuz ax ucu bucagı yok sonsuz

Nazo987

Feleğe Dayandım Gülümmm
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,114
3,737
113
hayirli ugurlu olsun uzaylilar uzay gemileri varmis insallah birgün teknoloji ilerlediginde bulusma dilegiyle burdan 2090 a seslnemek istiyorum sanırım oldum ama cok kotu yasadım bu hayatı uzaylılar sizi seviyorum
@clovers1995 reis ne diyosun bu işe sen anlarsın

clovers1995

Gün gelir devran döner
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
8,104
4,963
113
@clovers1995 reis ne diyosun bu işe sen anlarsın
Uzaylılar var zaten dost hatta Amerika'da 51.inci bölge diye üs var oraya Amerikan başkanı dahil özel izinle giriyo o üste uzaylilar ile Amerikalılar teknolojik direktif Alıyo Amerika neden bukadar güçlü zannediyosun dost o bölgeye kimse yaklaşamaz uydudan bile yasaklandı goruntulenmesi

hürsultan

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
3,441
1,286
113
Lam haberde yazan sey uzaylilarin olmadığı uzayli varligina kanit yok yazıyor

Karaelmas

Jackpot ! Bir gün mutlaka...
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
9,434
5,291
113
Bir ufoyla yuva kurmak istiyorum, buradan evrene mesaj gönderiyorum, lütfen bana ulaşın ey UFO oğulları. (Erkekler yazmasın lütfen)