- 5,057
- 2,471
- 113
İnşallah gelirler de savaş çıkar hepimiz yok olak gidek bune kardeşim sabahtan beri izmarit topluyoz siteler çöp
vallla helal olsun anlıyon reis bu iştenUzaylılar var zaten dost hatta Amerika'da 51.inci bölge diye üs var oraya Amerikan başkanı dahil özel izinle giriyo o üste uzaylilar ile Amerikalılar teknolojik direktif Alıyo Amerika neden bukadar güçlü zannediyosun dost o bölgeye kimse yaklaşamaz uydudan bile yasaklandı goruntulenmesi
Avel nedir arkadaşım. Neden hakaret ediyorsun insanlara, ayıp değil mi ?
Gün gelir kendisine yapılan alaycı bir tavırdan yada kötü sözden şikayetçi olur. O zaman her konuda gırgır şamata yapılmayacağını anlar dostum, ne diyeyim.reis ona göre hiç bir şey ayıp değil
H a m i n a k o d u g u m u n d e l i s ihayirli ugurlu olsun uzaylilar uzay gemileri varmis insallah birgün teknoloji ilerlediginde bulusma dilegiyle burdan 2090 a seslnemek istiyorum sanırım oldum ama cok kotu yasadım bu hayatı uzaylılar sizi seviyorum![]()
ABD'nin UFO Belgeleri: Hükümet Ne Açıkladı, Gerçekte Ne Var? | Doğruluk Payı
Trump'ın PURSUE programıyla açıklanan 162 UFO belgesi uzaylı kanıtı içeriyor mu? AARO ve NASA uzmanları ne söylüyor? Kapsamlı analiz.www.dogrulukpayi.com
uzaylılar seni tenhaya çeksede kurtulsak kırıkdün gece ufo gordum
pasif uzaylı var mıUzaylı kızlar eklesin
ya 40 defa iranla anlaştılar şunlar prezervatif markası olsa 0 satarlar kimse sikine takmazhayirli ugurlu olsun uzaylilar uzay gemileri varmis insallah birgün teknoloji ilerlediginde bulusma dilegiyle burdan 2090 a seslnemek istiyorum sanırım oldum ama cok kotu yasadım bu hayatı uzaylılar sizi seviyorum![]()
Trump'ın PURSUE programıyla açıklanan 162 UFO belgesi uzaylı kanıtı içeriyor mu? AARO ve NASA uzmanları ne söylüyor? Kapsamlı analiz.www.dogrulukpayi.com
kardeş sen hangi uyuşturucuyu içiyorsundun gece sanirim gercekten ufo gordum evde balkonda oturuyordum sonra gokyuzune bi baktim yuvarlak ısıklı bisey hıphızlı geldi gecti sonra kapı caldı komsu cay icmeye geldi cay ictik falan sohbet ettik sonra evine gitti sonra yattım uyudum sonra simdi buraya yazıyorum
Katılıyorumİnşallah gelirler de savaş çıkar hepimiz yok olak gidek bune kardeşim sabahtan beri izmarit topluyoz siteler çöp
Bizde derdimiz var sanıyoruzhayirli ugurlu olsun uzaylilar uzay gemileri varmis insallah birgün teknoloji ilerlediginde bulusma dilegiyle burdan 2090 a seslnemek istiyorum sanırım oldum ama cok kotu yasadım bu hayatı uzaylılar sizi seviyorum![]()