Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Muhabbet Abd Ufo Belgelerini Açıkladı

Dani02

Rayaa
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
5,057
2,471
113
İnşallah gelirler de savaş çıkar hepimiz yok olak gidek bune kardeşim sabahtan beri izmarit topluyoz siteler çöp

Nazo987

Feleğe Dayandım Gülümmm
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
6,116
3,738
113
Uzaylılar var zaten dost hatta Amerika'da 51.inci bölge diye üs var oraya Amerikan başkanı dahil özel izinle giriyo o üste uzaylilar ile Amerikalılar teknolojik direktif Alıyo Amerika neden bukadar güçlü zannediyosun dost o bölgeye kimse yaklaşamaz uydudan bile yasaklandı goruntulenmesi
vallla helal olsun anlıyon reis bu işten

eren123

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,423
241
63
furnuva bitiminide mi eklenecek bu 1000 tl kazanfi gösterilecek

Gokhandgnc35

Yönetim kurulu başkanı
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
17,524
16,143
113
hayirli ugurlu olsun uzaylilar uzay gemileri varmis insallah birgün teknoloji ilerlediginde bulusma dilegiyle burdan 2090 a seslnemek istiyorum sanırım oldum ama cok kotu yasadım bu hayatı uzaylılar sizi seviyorum
H a m i n a k o d u g u m u n d e l i s i

emirsavas

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
865
840
93
dün gece ufo gordum

pierno1992

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
182
91
28
1.5 ay sonra turnuva bıtıyor her türlü holi özel oran gelir holi özel oynayanları salak yerine koymaya çalışan embesiller uzaylı kaç defa gördünüz hayatınızda da bıze ahmak muamelesi yapıyorsunuz?

emirsavas

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
865
840
93
dun gece sanirim gercekten ufo gordum evde balkonda oturuyordum sonra gokyuzune bi baktim yuvarlak ısıklı bisey hıphızlı geldi gecti sonra kapı caldı komsu cay icmeye geldi cay ictik falan sohbet ettik sonra evine gitti sonra yattım uyudum sonra simdi buraya yazıyorum

Voltaj34

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
211
116
43
hayirli ugurlu olsun uzaylilar uzay gemileri varmis insallah birgün teknoloji ilerlediginde bulusma dilegiyle burdan 2090 a seslnemek istiyorum sanırım oldum ama cok kotu yasadım bu hayatı uzaylılar sizi seviyorum
ya 40 defa iranla anlaştılar şunlar prezervatif markası olsa 0 satarlar kimse sikine takmaz

Blaze8

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
1,506
691
113
Allahin rahmet elcileri gelecek ve dunyaya el koyup adaleti saglayacak. Bu abdliler bu durumu biliyor ama insanlara soylemiyorlar kaos yaratmak icin. Kendi sonlari yaklasti bunun farkindalar ama o uzayli dedikleri sey kotu degil ve oyle saldirgan degiller. Sadece kotulerin memleketine musallat olup yerle bir edecekler. 3i atlasta bu tarz birseydi kendilerini gosterdiler yakinda geliyoruz dediler. Abd sus pus oldu cunku zamanlari doldu. Sadece siz normal vatandaslara geldiklerinde mutlu olmayip korkup kafayi yemeniz icin hicbir sey soylemiyolar. Allahin dunyaya mudahalesi ve adaleti cok cok yakin

zenginolacaz

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
3,411
1,129
113
dun gece sanirim gercekten ufo gordum evde balkonda oturuyordum sonra gokyuzune bi baktim yuvarlak ısıklı bisey hıphızlı geldi gecti sonra kapı caldı komsu cay icmeye geldi cay ictik falan sohbet ettik sonra evine gitti sonra yattım uyudum sonra simdi buraya yazıyorum
kardeş sen hangi uyuşturucuyu içiyorsun

Okmsxs

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
447
356
63
Deneme bonusu var mi buranın kural

Redkit1990

MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
23,858
15,860
113
Bizde derdimiz var sanıyoruz

Aqua90

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
7,994
5,420
113
emirsavasdan kurtulduk uzaylılar tenhaya çekmiş sonunda :D