Bilgilendirme Foruma giriş veya şifre ile ilgili sorun yaşayanlar [email protected] adresine sorunu anlatarak mail atabilirsiniz.

Rolling Ahmetdeveci / Kasa 500 Hedef --

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Muroo1988

Tanınmış üye
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
TC Onaylı
73,564
39,063
113
Ne okulu abi anlamadim
Sesli yazmışım O yüzden okul yazmış ya bazı kelimeleri yanlış yazıyor kod konusuna yazmışsın ya Forumun en oyuncuları ne hale düşmüş Kim o isim değiştirmiş onu merak ettim bir de mecburi City maçı var İlk yarı bir buçuk üstü oyna dua et bana 2 atmış oranı var ufak bir şey at ona kasan varsa 100 200

Devecibey

ahmet
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
21,588
12,329
113
Sesli yazmışım O yüzden okul yazmış ya bazı kelimeleri yanlış yazıyor kod konusuna yazmışsın ya Forumun en oyuncuları ne hale düşmüş Kim o isim değiştirmiş onu merak ettim bir de mecburi City maçı var İlk yarı bir buçuk üstü oyna dua et bana 2 atmış oranı var ufak bir şey at ona kasan varsa 100 200
City ilk yari kendimi iki gol atar değerlendirecek freebete koyacam

Devecibey

ahmet
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
21,588
12,329
113
İsmini degistirmis abi ama oda sıkıntıya girince degisiklik yapmis

Devecibey

ahmet
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
21,588
12,329
113
Hele bir şey daha soyle guzel aksama

Devecibey

ahmet
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
21,588
12,329
113
Ufak bir şey at işte Fazla bir şey atma ben tahminimi söylüyorum Melbourne city İlk yarı bir buçuküst 15'e kadar gol gelir tahminim en kötü 20'ye kadar
Abi yoktur para şimdi gelmesini beklim sen iyi anlarsın abi akşama iki sağlam maç versend

Devecibey

ahmet
Aktif Üye
Ayrıcalıklı Üye
Yeni Üye
TC Onaylı
21,588
12,329
113
Par a geldi passion 500 atacam 1.9 fatura ödem gelim 1.5 da ban a kaldı oda aksama

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...